Sähkö-automaatioalueen päällikkö

Pietarsaari / Keski-Pohjanmaa / Pohjanmaa

Senior Headhunter Marko Ojala marko.ojala@inhunt.fi 0400-557 317
Senior Headhunter Arto Lehtimäki arto.lehtimaki@inhunt.fi 040-844 2528

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​

Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt sähkö-automaatioalueen päällikköä vetämään ja kehittämään toimintoja Pietarsaaren sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.   

Terveiset tehtaanjohtajalta

”Teemme työtä yhtenä tiiminä ja asiantuntijuutta pääsee käyttämään monipuolisesti. Haluamme katsoa tehtaalla tulevaisuuteen kehittämisen kautta. Tervetuloa hyvään tiimiin” -Simon Fagerudd  

Mitä teet 

Yhdessä tiimien kanssa vastaat automaatiojärjestelmien sekä sähköverkon ja -laitteistojen käyttövarmuudesta ja kehitysprojekteista. Hyvä käytettävyys tehtaalla takaa yhteisten strategisten tavoitteiden saavuttamisen. Sähkö-automaatioalueen osaajien lisäksi teet yhteistyötä koko tehtaan henkilöstön kanssa. Sähkö-automaatioalueen päällikkö kuuluu tehtaan johtoryhmään ja pääsee vaikuttamaan koko tuotantolaitoksen kehittämiseen.  

 • Vastaat alueen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja johtamisesta sekä työn turvallisesta tekemisestä  
 • Huomioit sähköautomaatioalueen kustannustehokkuuden ja sen kehittämisen 
 • Vastaat esihenkilöiden ja asentajien pätevyyksistä sekä osaamisen kehittämisestä
 • Vastaat yhdessä sähkökäytönjohtajan kanssa sähköturvallisuuslain noudattamista
 • Kehität ja huolehdit yhdessä alueen osaajien kanssa automaatio- ja sähköjärjestelmien sekä laitteiden ennakkohuolto- ja kunnossapito-ohjelmista sekä tarkastuksista
 • Investointi- ja kehityssuunnitelmien johtaminen ja suunnittelu
 • Vastaat alueen raportoinnista ja järjestelmien ylläpidosta  
 • Olet yhteistyössä laitevalmistajien, toimittajien kanssa, alihankkijoiden ja viranomaisten kanssa  

Työsi UPM:llä on keskeisessä roolissa tehtaan toiminnan kannalta, joten tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi. UPM tarjoaa sinulle hyvät tulevaisuudennäkymät, arvostavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja ison konsernin edut.

Kuka olet 

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- tai automaatiotekninen korkeakoulutus (DI), yli viiden vuoden työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä sekä näyttöä laajojen toimintojen vetämisestä. Olet kokenut esihenkilö ja pystyt toimimaan erilaisissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen, joustava, sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä intoa jatkuvaan kehittämiseen. Osaat johtaa tiimiäsi positiivisella otteella ja toimit rohkeasti haastavissakin tilanteissa.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Arto Lehtimäki arto.lehtimaki@inhunt.fi puh 040-8442 528 ja Marko Ojala marko.ojala@inhunt.fi puh 0400-557 317.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.1.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa ja Euroopassa. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1 800 henkilöä. Vuosituotantokapasiteettimme on 3,7 miljoonaa tonnia sellua. Vuonna 2019 aloitimme 2,1 miljoonan tonnin eukalyptussellutehtaan rakentamiseen Uruguayn keskiosiin lähelle Paso de los Torosin kaupunkia. Tehtaan on määrä käynnistyä vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Selluliiketoiminta on osa UPM Fibres -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, energian ja sahatavaran tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa