Sähkö-automaatioalueen päällikkö

Pietarsaari / Keski-Pohjanmaa / Pohjanmaa

Senior Headhunter Marko Ojala marko.ojala@inhunt.fi 0400-557 317
Senior Headhunter Arto Lehtimäki arto.lehtimaki@inhunt.fi 040-844 2528

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​

Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt sähkö-automaatioalueen päällikköä vetämään ja kehittämään toimintoja Pietarsaaren sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.   

Terveiset tehtaanjohtajalta

”Teemme työtä yhtenä tiiminä ja asiantuntijuutta pääsee käyttämään monipuolisesti. Haluamme katsoa tehtaalla tulevaisuuteen kehittämisen kautta. Tervetuloa hyvään tiimiin” -Simon Fagerudd  

Mitä teet 

Yhdessä tiimien kanssa vastaat automaatiojärjestelmien sekä sähköverkon ja -laitteistojen käyttövarmuudesta ja kehitysprojekteista. Hyvä käytettävyys tehtaalla takaa yhteisten strategisten tavoitteiden saavuttamisen. Sähkö-automaatioalueen osaajien lisäksi teet yhteistyötä koko tehtaan henkilöstön kanssa. Sähkö-automaatioalueen päällikkö kuuluu tehtaan johtoryhmään ja pääsee vaikuttamaan koko tuotantolaitoksen kehittämiseen.  

 • Vastaat alueen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja johtamisesta sekä työn turvallisesta tekemisestä  
 • Huomioit sähköautomaatioalueen kustannustehokkuuden ja sen kehittämisen 
 • Vastaat esihenkilöiden ja asentajien pätevyyksistä sekä osaamisen kehittämisestä
 • Vastaat yhdessä sähkökäytönjohtajan kanssa sähköturvallisuuslain noudattamista
 • Kehität ja huolehdit yhdessä alueen osaajien kanssa automaatio- ja sähköjärjestelmien sekä laitteiden ennakkohuolto- ja kunnossapito-ohjelmista sekä tarkastuksista
 • Investointi- ja kehityssuunnitelmien johtaminen ja suunnittelu
 • Vastaat alueen raportoinnista ja järjestelmien ylläpidosta  
 • Olet yhteistyössä laitevalmistajien, toimittajien kanssa, alihankkijoiden ja viranomaisten kanssa  

Työsi UPM:llä on keskeisessä roolissa tehtaan toiminnan kannalta, joten tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi. UPM tarjoaa sinulle hyvät tulevaisuudennäkymät, arvostavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja ison konsernin edut.

Kuka olet 

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- tai automaatiotekninen korkeakoulutus (DI), yli viiden vuoden työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä sekä näyttöä laajojen toimintojen vetämisestä. Olet kokenut esihenkilö ja pystyt toimimaan erilaisissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen, joustava, sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä intoa jatkuvaan kehittämiseen. Osaat johtaa tiimiäsi positiivisella otteella ja toimit rohkeasti haastavissakin tilanteissa.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Arto Lehtimäki arto.lehtimaki@inhunt.fi puh 040-8442 528 ja Marko Ojala marko.ojala@inhunt.fi puh 0400-557 317.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.1.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa ja Euroopassa. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1 800 henkilöä. Vuosituotantokapasiteettimme on 3,7 miljoonaa tonnia sellua. Vuonna 2019 aloitimme 2,1 miljoonan tonnin eukalyptussellutehtaan rakentamiseen Uruguayn keskiosiin lähelle Paso de los Torosin kaupunkia. Tehtaan on määrä käynnistyä vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Selluliiketoiminta on osa UPM Fibres -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, energian ja sahatavaran tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa