Sähkösuunnittelija (Electrical Engineer)

Tuusula / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio 050 322 3238 sekä Senior Headhunter Jarkko Huotari 040 355 8677.

STERIS Finn-Aqua kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääkevalmistajille, tieteellisille tutkimuslaitoksille, sairaaloille ja muille teollisuudenaloille. Tuotannostamme yli 95&% suuntautuu vientiin, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.  Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Tuusulassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme työskentelee lähes 200 alan ammattilaista. STERIS Finn-Aqua kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation -yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtiön liikevaihto on noin 3 mrd. USD ja henkilöstöä on yli 13 000.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on FAT-halli-1-1024x683.jpg

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA (Electrical Engineer)


Tulet työskentelemään monipuolisissa sterilaattoreiden, vesilaitteiden ja VHP-laitteiden toimitusprojekteihin liittyvässä sähkösuunnittelussa 5 henkilön suunnittelutiimissä – kansainvälisessä toimintaympäristössä. Vastuualueisiisi kuuluvat sähkösuunnittelun eri vaiheet aina projektin alusta sen loppuun asti.  

Mitä odotamme sinulta?


Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekniikan dipl.ins. tai insinöörin (AMK) koulutus. Arvostamme myös aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden (tai vastaava) parista, mielellään laitevalmistuksen puolelta. Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta (keskussuunnittelu, prosessi-instrumentointi). Sinulla on kokemusta myös mitoituksesta sekä virran- ja tehonlaskennasta. Arvostamme kokemusta turvapiirilaskennasta (Sistema). Tehtävässä on eduksi kokemus UL 508A:n mukaisien Pohjois-Amerikan markkinoiden ohjauskaappien suunnittelusta (laitteistoistamme valtaosa menee vientiin).

Hyvät IT-taidot ja kokemus suunnittelujärjestelmistä (esim. EPLAN, AutoCad, Aton) ovat edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseksi.

Vastaat vaativista ja monimutkaisista asiakasprojekteista, joten edellytämme sinulta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä innostusta ja kiinnostusta sähkösuunnittelijan työhön. Olet organisointikykyinen ja toimit itsenäisesti sekä osana kokeneiden kollegoiden tiimiä.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Mitä STERIS Finn-Aqua tarjoaa sinulle?

STERIS Finn-Aquan pitkä ja luotettava historia takaa sinulle positiiviset näkymät urallesi. Pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, joka tekee tiiminä töitä vaativien projektien eteen. Sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan itseäsi monipuolisesti ja laajentamaan osaamistasi entisestään.

Kilpailukykyisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset terveyspalvelut, kuntosalin sekä erilaiset vapaa-ajan kerhot ja harrastukset.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä kokeneiden osaajiemme kanssa.

Kun koet tämän tehtävän omaksesi ja haluat tulla tekemään kanssamme merkityksellistä työtä niin lähetä CV:si ja palkkatoivomuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksesi heti sen saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio 050 322 3238 sekä Senior Headhunter Jarkko Huotari 040 355 8677.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa