• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Lahti
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunterit Marita Vuorinen puh. 050 486 3848 ja Timo Viljakainen puh. 040 503 5554

Lahti Precision Oy on vuonna 1914 perustettu punnituksen, annostuksen ja irtomateriaalien käsittelyn sekä näihin liittyvien palvelujen teknologiatoimittaja. Lahti Precision tarjoaa asiakkailleen tehokkuutta ja tarkkuutta parantavia ratkaisuja toimittamiensa teknologioiden ja palveluiden avulla. Asiakkaiden saama liiketoiminnallinen lisäarvo ja tyytyväisyys ovat tärkeimmät tavoitteet. Lunastaakseen asiakaslupauksensa Lahti Precision on sitoutunut korkean laatutason ylläpitoon niin tuotteissa, palveluissa kuin koko toiminnassa. Yritys työllistää tänä päivänä 95 henkilöä.

Haemme Lahti Precisionin mScales, digitaaliset punnituspalvelut -liiketoimintaan

Sales Directoria

vastaamaan myynnistä ja markkinoinnista. mScales on täysin uudenlainen digitaalinen punnituspalvelu, joka kytkee asiakkaan vaa’at ja liiketoimintajärjestelmät yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. mScales -punnituspalvelu automatisoi punnitusprosessin ja punnitukset hallitaan reaaliaikaisesti. Kaikki punnituksiin liittyvät tiedot ovat helposti kaikkien sidosryhmien käytettävissä.

Tehtävänäsi on

 • aktiivinen mScales SaaS-palvelun myynti pääosin kansainvälisille asiakkaille
 • kansainvälisen myynnin käynnistäminen Ruotsissa ja myöhemmin muissa EU-maissa
 • myyntiorganisaation rakentaminen ja ihmisten valmentaminen
 • myynnin ja markkinoinnin johtaminen sekä niiden kehittäminen skaalautuvaksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • näyttöjä onnistuneesta b2b SaaS -myynnistä
 • ymmärrystä digitalisoinnin mahdollisuuksista esim. teollisuudessa, kiertotaloudessa tai logistiikassa
 • ymmärrystä moderneista digitaalisista myynti- ja markkinointityökaluista

Olet myyntihenkinen, tavoitehakuinen, eteenpäin pyrkivä sekä ennakkoluuloton. Lisäksi olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa teknisten kysymysten parissa. Olet mahdollisesti työskennellyt aiemmin ict-alalla vastaavissa tehtävissä. Sinulla on mahdollisuus olla mukana tekemässä kasvuloikkaa kansainvälisille markkinoille sekä kasvaen itse asiakaskunnan laajentuessa. Soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus yhdistettynä sujuvaan suomen ja englannin kieleen mahdollistavat menestyksesi tehtävässä. Ruotsin kieli on ehdottomasti etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän asiantuntijaorganisaatiossa kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä yhdessä punnituksen edelläkävijöiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Marita Vuorinen puh. 050 486 3848 ja Timo Viljakainen puh. 040 503 5554.

Closed