• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Lahti
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Timo Viljakainen 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi

Volar Plastic Oy konserni on Lahdessa ja Virossa toimiva kansainväliselle teollisuudelle rakenteisiin kuuluvia ja äänen vaimennusta parantavia muovista tai kierrätettävistä uusiomateriaaleista valmistettuja osia, sekä vaativia komposiittisovelluksia valmistava yritys. Valmistus on asiakkaan kanssa määriteltyä sarjatuotantoa. Konserni työllistää 90 henkilöä liikevaihdon ollessa runsaat 13 miljoonaa euroa.

Lisää yrityksistä: Volar Plastic ja Purvac

Kasvattaaksemme liiketoimintaa etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Sales Manageria

vastatakseen omalta osaltaan uusasiakashankinnasta. Lisäksi vastaat muutamista vaativista olemassa olevista avainasiakkuuksista. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee jatkossa olla selvillä Euroopan tarve- ja kilpailijatilanteesta riittävällä tasolla sekä ylläpitää ja välittää sitä tietoa koko organisaatioon. Tuot oman osaamisesi mukaan myyntitiimin toimintaan ja olet mukana kehittämässä yrityksen markkinointia ja myyntitoimintaa. Raportoit yhtiön markkinointi-ja myyntijohtajalle, jota tehtävää toistaiseksi hoitaa o.t.o toimitusjohtaja.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai tehtävässä vaadittava teknisen myynnin osaaminen. Ennen kaikkea omaat aikaisempaa työkokemusta ratkaisumyynnistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää neuvottelu- ja tiimityöskentelykokemusta sekä englannin kielen sujuvaa käyttöä puheessa ja kirjallisessa viestinnässä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän taloudellisesti vakaassa ja kasvavassa yrityksessä, jossa on monipuolista teknologista osaamista. Työskentelet ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuutta kehittää ja kehittyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta viimeistään 12.6.2022 mennessä, mutta toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Timo Viljakainen InHunt Groupista 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi

Hae paikkaa