Sales Manager

/ Uusimaa

Senior Headhunter Arto Lehtimäki 040 8442 528 tai Senior Headhunter Ari Rahkonen 040 754 3966

Etsimme dynaamiseen myyntitiimiimme oma-aloitteista Sales Manageria osaksi Lamian vauhdikasta kasvutarinaa. Tarjolla on näköalapaikka digitaaliseen liiketoimintaan ketterässä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa laatu ja tiimihenki tukevat onnistumista.

Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin digital commerce-palveluihin ja toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisuuksia designin, ohjelmistokehityksen, strategiatyön sekä kasvumarkkinoinnin voimin. Tarjoomastamme löytyy niin digital commerce -hankkeiden suunnittelu, projektitoimitukset kuin jatkuvat palvelutkin, toteutuksista vastaamme jo noin 100 asiantuntijan voimin.

Sales Managerilta odotamme ennen kaikkea aitoa kiinnostusta ja intoa digitaalisia palveluita kohtaan. Toivomme myös aiempaa kokemusta digital commerce -kentän myynnistä tai asiakashallinnasta ja ymmärrystä digitaalisesta liiketoiminnasta. Myyntitehtäviin kuuluu vahvasti uusasiakashankinta, mutta myös nykyisistä asiakkuuksista huolehtimista. Asiakaslähtöisyys, tiimipeli ja oma-aloitteisuus kuvaavat Lamian myynnin toimintaa, toivomme näitä myös uudelta tiimin jäseneltä.

Mitä toivomme sinulta?

 • Aitoa kiinnostusta ja intoa digitaalisia palveluita kohtaan. Aito kiinnostus asiakaskunnan kehityspolkuun ja liiketoimintaan.
 • Vahvaa osaamista digital commerce-kentän myynnistä tai asiakashallinnasta sekä ymmärrystä digitaalisesta liiketoiminnasta.
 • Olet mahdollisesti ollut kansainvälisessä yrityksessä myyntitehtävissä.
 • Vähintään muutaman vuoden edestä näyttöjä tuloksekkaasta myynnistä digitaalisten ratkaisujen ja konsulttiliiketoiminnan parissa.
 • Hyvää draivia ja tekemisen meininkiä; tässä roolissa teot puhuvat enemmän kuin sanat.

Myyntitehtäviin kuuluu vahvasti uusasiakashankinta, mutta myös nykyisistä asiakkuuksista huolehtimista. Asiakaslähtöisyys, tiimipeli ja oma-aloitteisuus kuvaavat Lamian myynnin toimintaa, toivomme näitä myös uudelta tiimin jäseneltä.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Takaamme sinulle sopivasti vapautta ja vastuuta sekä kunnianhimoiset kollegat ja ympäristön, jossa itseohjautuvuudesta palkitaan. Karsastamme turhaa byrokratiaa ja hierarkiaa, joten sitä on turha meiltä odottaa.

Pakettiimme kuuluvat tietysti myös kilpailukykyinen palkkaus kera bonusten sekä erittäin kattavat IT-talon edut. Hybridityö ja joustavat työajat ovat arkipäiväämme, mutta edellytämme läsnäoloa pääkaupunkiseudulla.

Mikäli digital commerce on lähellä sydäntä ja haluat osaksi Lamian tarinaa, hae paikkaa alla olevasta linkistä kuitenkin viimeistään 10.11.2022. Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Roolista voit kysellä lisää InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Arto Lehtimäeltä 040 8442 528 tai Senior Headhunter Ari Rahkoselta 040 754 3966.

Lamia on 2012 perustettu digitaalisten palveluiden asiantuntija. Asiakkaina meillä on Suomen kiinnostavimpia yrityksiä kuten ST1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig. Asiakaslähtöinen toimintatapa, laatu ja aito into räätälöityjä toteutuksia kohtaan ovat tukeneet meitä vahvaan kasvuun markkinassa. Meitä lamialaisia onkin jo noin 100 ja osana HiQ:n Pohjois-Eurooppalaista perhettä kuulumme noin 2000 asiantuntijan joukkoon.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa