• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Arto Lehtimäki 040 8442 528 tai Jan-Erik Lagerström 040 539 4339

Movial Oy on suomalainen Helsingin Ruoholahdessa toimiva ohjelmistosuunnitteluyritys, joka toimii Suomen lisäksi USA:ssa, Romaniassa ja Taiwanissa. Yritysten tuotteisiin ja palveluihin lisäarvoa tuottavaa erityisosaamista on syvällisen ohjelmisto-osaamisen ohella käyttökokemusten suunnittelukyky ketteriä kehitysmenetelmiä käyttäen. Movialin asiakasyritykset toimivat eri teollisuuden aloilla elektroniikan, puolijohteiden, tietoliikenteen, lääketieteen sekä ohjelmistojen parissa. Yritys työllistää kansainvälisesti yli 100 henkeä, joista n. 30 on Suomessa.

Haemme nyt Sales Manager:ia

Vastaat uusien ja olemassa olevien kontaktien avaamisesta, laadit tarjouksia sekä neuvottelet sopimuksia yhdessä Movialin projektitiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiivis kommunikointi oman tuotannon ja asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä vaatii henkilökohtaisen ratkaisumyyntityön näyttöjen lisäksi teknistä osaamista ICT -alalta ja tuotekehityshankkeiden tuntemusta. Toimit itsenäisesti vastaten asiakassuhteista sekä myyntitavoitteiden toteutumisesta.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä konsultoivasta b2b myynnistä ja asiakastarpeiden kartoittamisesta. Toivomme, että Sinulla on myös aiempaa kokemusta, tuotteistamisesta ja palvelutuotekonseptoinneista. Kykenet tekemään ratkaisukeskeisellä konsultoivalla myynnillä positiivisen vaikutuksen asiakkaan päättäjiin monella tasolla ja osaat erottautua aktiivisuudella, taidolla sekä asenteella kilpailijoista. Neuvottelet sujuvasti päätöksiä tekevien tahojen kanssa ja osaat huomioida päätöksentekoon vaikuttavat tahot. Osaat ja haluat rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olet tottunut liikkumaan aktiivisesti asiakkaiden parissa.

Persoonatasolla sinussa korostuvat myyntihenkisyys, hyvä pelisilmä, energisyys, aktiivisuus, innostus ja jämäkkyys. Toimit itsenäisesti ja proaktiivisesti, olet yhteistyökykyinen ja oikealla tavalla kunnianhimoinen. Haluat ja osaat ottaa vastuun asioiden maaliin viemisestä.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja modernit työvälineet sekä kilpailukykyisen kompensaation. Toimit Helsingistä käsin koko Suomessa. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo aloitettu, kuitenkin viimeistään 7.8.2020 mennessä.

Hae paikkaa