• Yrityksen nimi
  3stepIT
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Petri Peltoniemi 0500-840 912

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme toimimaan vastuullisemmin. 3stepIT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 663 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 8 maassa ja palveluksessamme on noin 420 työntekijää. Viihtyisä ja moderni pääkonttorimme sijaitsee Ruoholahdessa. 

Oletko parhaimmillasi, kun pääset rakentamaan verkostoja ja kontaktoimaan potentiaalisia asiakkaita? Onko sinulla kyky viedä kaupat päätökseen systemaattisesti tukien asiakasta ostoprosessin eri vaiheissa? Miltä kuulostaa paikka alan johtavassa yrityksessä, ammattimaisessa työyhteisössä osana menestyjätiimiä?

Etsimme nyt sinua uusasiakasmyyntiimme

Sales Manager

Uusasiakashankinnassa tärkein tehtäväsi on varmistaa 3StepIT:n kasvu tuomalla uusia asiakkaita ja heidän laitekantaansa palvelumme piiriin. Kannat kokonaisvastuun omasta myyntitoiminnastasi uusien asiakkuuksien prospektoinnista key account -tiimille luovutukseen asti. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden IT- ja talousjohdon kanssa.

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä, jolla on loistavat tulevaisuuden näkymät
 • Loistavat puitteet kehittää uusasiakashankintaamme ja kasvaa rautaisten ammattilaisten kanssa
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet. Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme mahdollisuuden joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn
 • Kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden hyvien tulosten kautta vaikuttaa kokonaisansioihin  
 • Positiivisen, energisen ja kannustavasti kilpailuhenkisen ilmapiirin

Näin tulet menestymään kanssamme

 • Keskustelet sujuvasti asiakkaan liiketoiminnasta, sen prioriteeteista, haasteista ja mahdollisuuksista
 • Tunnistat asiakkaan ongelmia etsien juurisyihin perustuvia parhaita ratkaisuja palveluistamme
 • Kytket tarjouksesi asiakkaan liiketoimintaan ja hänen haluamiin bisnestuloksiin 
 • Panostat aikaa ja vaivaa menestyksen varmistamiseksi, priorisoiden luontevasti ajanhallintaasi asiakkaiden eduksi
 • Työskentelet positiivisella otteella ja reagoit nopeasti vaihtelevissa tilanteissa   
 • Kommunikoit vakuuttavasti ja sujuvasti suomen ja englannin kielillä, niin suullisesti kuin kirjallisesti

Sinulla on osoitettua näyttöä vastuullisesta ja tuloksekkaasta uusasiakashankinnan B2B-myyntityöstä. Odotamme sinulta rahoituksen, liiketalouden ja IT:n perusperiaatteiden ymmärrystä, jotta voit käydä tuloskeskeisiä keskusteluja asiakkaiden liiketoiminnasta. Osaamisesi mahdollistaa, että voit lähestyä asiakkaiden liiketoimintaa analyyttisesti, ymmärrät ja tunnistat mitä arvoa voimme heille tuottaa, sekä miten toteutamme arvolupaustamme. Tämä edellyttää sinulta taitoa kysyä, kuunnella ja ratkaista ongelmia. Olet tottunut käymään johtotason keskusteluja, joiden avulla rakennat nopeasti luottamusta ja löydät mahdollisuuksia yhdessä asiakkaittesi kanssa. Päätoimipaikkasi on Helsingin Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme haastattelut kiinnostavien henkilöiden kanssa samantien ja paikka saatetaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä 7.12.

Lisätietoja  

https://fi.3stepit.com/

Tutustu meihin myös katsomalla tämä video

Closed