• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki +358 40 844 2528.

Savox Communications Oy Ab on kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja –laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Konsernin liikevaihto noin 40 milj € ja omaa voimakkaan kasvustrategian. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Yhtiöllä on omia toimipisteitä Suomessa, Englannissa, USA:ssa ja Kiinassa sekä edustusta yli 20 eri maassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Etelä-Suomessa.

Haemme nyt yhtiölle

Sales Manager, European Sales tittelille kansainvälisen myynnin ammattilaista.

Toimit yhtiön yhtenä keskeisenä henkilönä uudessa kasvustrategiassa, joten tärkeä tekijä on ymmärtää kasvun toteuttamisen vaatimukset.

Tehtäväsi on löytää yhtiölle uusia isoja asiakkuuksia. Strategisesti potentiaaliset uudet isot asiakkuudet edustavat esim. kansainvälisiä teleoperaattoreita tai kansainvälisiä julkisen turvallisuuden toimijoita. Uudet asiakassegmentit muodostuvat jälleenmyyjistä ja julkisen sektorin ratkaisujen loppukäyttäjistä ja/tai kumppaneista.

Sinulla on suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä löytää strategisesti potentiaaliset uudet asiakkuudet ja kehittää markkinaa systemaattisesti. Osaat avata uuden asiakkuuden kanssa keskustelut, jossa painopiste on asiakkaan tilanteessa, tarpeissa ja mahdollisuuksissa. Osaat keskustella ratkaisuhakuisesti ja löytää kokonaisvaltaisesti yhteisen toiminnan avainkohtia, jotka johtavat tarjousprosessiin.

Myynnin tuloksellisuus tarkoittaa, että osaat viedä tarjousprosessin päätösvaiheeseen. Sinulla on kyky viedä asiakaskohtainen ratkaisu ja myyntiprojekti kaupalliseen lopputulokseen ja saada aikaiseksi yhteistyön aloittava sopimus.

Asiakkailla on keskusteluissa mukana hierarkian eri tasoja, joten pystyt kommunikoimaan kaikkien päättävien tahojen kanssa.

Onnistut ja menestyt, kun sinulla on tuloksellisen myyntityön toteuttamisen päättäväistä läpivientiasennetta sekä kunnianhimoa. Olet tottunut toimimaan Eurooppa-tason kansainvälisissä asiakkuuksissa aktiivisesti myynnin eturintamassa uusien asiakasovien avaajana. Hyödynnät sujuvasti digitaalisia markkinointi- ja myyntikanavia.

Savox Communications Oy Ab tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ansiotason lisäksi monipuolisen, haastavan ja itsenäisen myynnin avainhenkilön roolin kasvavassa yhtiössä. Saat mahdollisuuden käyttää itsenäisesti omaa osaamistasi ja saat toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti kansainvälisessä ja jo nyt erittäin menestyvän yhtiön toimintaympäristössä.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja menestyä kansainvälisessä ympäristössä menestyvän konsernin kasvussa.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki +358 40 844 2528. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 21.07.2020 mennessä InHunt Group Oy:n www.inhunt.fi  sivuilla olevan hakulomakkeen kautta.

Hae paikkaa