• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Atte Andersson 044 975 5602

MySafety on paikallisesti palveleva ihmisen ja yrityksen turva verkon rikoksia vastaan. Tarjoamme Suomen kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. Identiteettivakuutuspalvelu on tärkein tuotteemme verkossa tapahtuvien rikosten varalta.

Myymme myös muita vakuutuspalveluratkaisuja, kuten Kodinturva ja Ajoneuvoturva, jotka täydentävät tavallisia vakuutuksia ja antavat lisäturvaa tilanteisiin, joita tavallinen vakuutus ei kata.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Kuopiossa. Suomessa asiakkaitamme palvelee noin 50 asiantuntijaa. Konsernin pääkonttori on Ruotsissa, missä yritys on toiminut vuodesta 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008. 

Haluamme vahvistaa kumppanuustoimintaamme ja siksi etsimme nyt Helsingin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

SENIOR PARTNER MANAGERIA

Partner Sales tiimiin.

Vastaat uusien Partner Sales- kumppanuuksien uushankinnasta, oman verkostosi hoidosta sekä kumppanuusmyynnistä.

Senior Partner Managerina etsit aktiivisesti uusia, mySafetylle jakelukanaviksi sopivia kumppaneita ja neuvottelet yhteistyösopimuksista.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on työskennellyt jo useamman vuoden ajan vakuutusalalla. Odotamme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä ratkaisumyynnistä joko B2B- tai B2C- markkinoilla. Arvostamme kokemusta vaativien asiakkuuksien tai kumppanuuksien hoidosta sekä näyttöjä pitkäjänteisestä myynnin tai liiketoiminnan kasvattamisesta.

Sinulla on erinomaiset myynti- ja vuorovaikutustaidot ja olet taitava neuvottelija. Olet laajasti verkostoitunut ja yhteistyötaidoillasi kykenet itsenäisesti kasvattamaan verkostoasi haluamaasi suuntaan. Toimimme pohjoismaisesti, joten tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen hallintaa suomen lisäksi, ruotsin kielen taito on eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. kaupallinen koulutus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän dynaamisessa ja yrittäjähenkisessä työyhteisössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä organisaatiossa myös konsernitasolla.

Mikäli kiinnostuksesi tätä tehtävää kohtaan heräsi, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.9.2020 alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Atte Andersson 044 975 5602.

Hae paikkaa