Sisäisen tarkastuksen tarkastuspäällikkö

Espoo / Uusimaa

Senior headhunter Juhana Gyllenbögel, p. 044 0606665 ja Senior headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue (LUVN) etsii sisäisen tarkastuksen tarkastuspäällikköä vakituiseen virkaan.

Länsi-Uudellamaalla hyvinvointialueelle ei siirtynyt valmiita ohjausrakenteita ja -prosesseja tai hallinto- ja tukipalveluorganisaatiota. Tämä tekee käynnistysvaiheesta haastavan, mutta tarjoaa toisaalta ainutlaatuisen tilaisuuden luoda juuri hyvinvointialueelle sopivat toimintamallit ja palvelut. Tavoitteenamme on olla palvelutuotantolähtöisiä, rohkeasti uudistuvia ja kustannustehokkaita. Rakennamme myös modernia, digitalisoitunutta ja prosessiohjautuvaa hallinto-organisaatiota alusta alkaen – tarkastuspäällikkönä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus jättää oma kädenjälkesi osana historiallista muutosta.

Etsimme joukkoomme kokenutta julkishallinnon tarkastuspäällikköä sisäiseen tarkastukseen. Tarkastuspäällikkönä johdat sisäisen tarkastuksen yksikköä ja tiimiä tuloksellisesti sekä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä johtoryhmän ja aluehallituksen kanssa.

Tarkastuspäällikkönä vastaat siitä, että sisäisen tarkastuksen yksikkö tarjoaa järjestelmällisen lähestymistavan organisaation riskienhallinta-, valvonta- sekä johtamis- ja hallintoprosessien arviointiin ja kehittämiseen. Valmistelet sisäisen tarkastuksen toimintaohjeen ja huolehdit että yksikkö toteuttaa toimintasuunnitelman mukaiset tarkastukset ja tehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. arviointipäällikön ja laatu- ja turvallisuusjohtajan kanssa.

Tarkastuspäällikkönä vastaat yksikön toiminnan seurannasta, ohjauksesta, raportoinnista, kehittämisestä ja laadunvarmistuksesta. Huolehdit tarkastustoiminnan koordinoinnista siten, että tarkastustyön riittävä kattavuus varmistetaan ja päällekkäinen työ vältetään. Vastaat myös yksikön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä yhteistyöstä eri tahojen kanssa.

Virkasuhde on vakituinen ja pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Viranhoitoaika on 36 tuntia ja 15 minuuttia / viikko. Virkasuhteen muut ehdot KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tarkastustoiminnasta sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan kehittämisestä. Tehtävässä edellytetään vahvaa johtamis- ja esihenkilökokemusta. Lisäksi sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä hyvät tietotekniset taidot. Tehtävään valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsomme julkishallinnon toimintaympäristön tuntemuksen ja aikaisemman kokemuksen julkisen sektorin tarkastustehtävistä.

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä: Tekniikantie 15, 02150 Espoo. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työsuhde-etuihisi kuuluvat muun muassa kulttuuri- ja liikuntaetuja, lounasetu sekä työmatkaetu. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen.

Hae heti tai viimeistään 29.5.2023 kello 15:45. Kysy meiltä lisätietoja matalalla kynnyksellä: Senior headhunter Juhana Gyllenbögel, p. 044 0606665 ja Senior headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028. Hyvinvointialueelle lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Strategia ja johdon tuki-yksikön päällikkö Karoliina Ohrankämmen, sähköposti karoliina.ohrankammen@luvn.fi tai puhelinnumero 040 7652156.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa