• Yrityksen nimi
    Kirkkonummen kunta
  • Sijainti
    Kirkkonummi
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja antavat Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028 ja Senior Headhunter Tuuli Paasilehto, p. 040 6318777.

OTA HAASTE VASTAAN KIRKKONUMMEN SIVISTYSTOIMENJOHTAJANA

Vireä ja kasvava Kirkkonummen kunta hakee aktiivista ja innostunutta sivistystoimenjohtajaa vakituiseen virkasuhteeseen.

Kirkkonummi on kaksikielinen sivistyskunta, jonne muutetaan arjen sujuvuuden, turvallisuuden ja luonnonläheisyyden vuoksi. Kirkkonummi on tunnettu edelläkävijä digitalisaation ja teknologian käytössä sekä ekologisuudessa. Hakemamme sivistystoimenjohtaja johtaa toimialaa, jonka tuottamat palvelut vaikuttavat jokaisen kuntalaisen arkeen. Sivistys- ja vapaa-aikapalveluiden toimiala järjestää asukkaillemme varhaiskasvatuksen, opetuksen, koulutuksen, kulttuurin, nuorisotoimen sekä liikunta- ja vapaa-aikatoimen palvelut.

Sivistystoimenjohtaja toimii em. sivistys- ja vapaa-aikapalveluiden toimialajohtajana. Hän vastaa toimialansa kokonaisvaltaisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Sivistystoimenjohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Hakemallamme henkilöllä on vahvat näytöt sivistystoimialan johtamisesta ja ymmärrys kunnallishallinnosta sekä sitä ohjaavista säännöistä ja määräyksistä. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään vahvaa ko. toimialan tuntemusta, kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta, aiempaa johtoryhmätyöskentelyä sekä näyttöjä muutosjohtamisesta ja tuloksellisesta kehittämistyöstä. Odotamme kehittävää ja tiedolla johtamiseen perustavaa työotetta. Toivomme saavamme joukkoomme dynaamisen johtamisen ammattilaisen, joka hallitsee laajoja kokonaisuuksia ja jolle kuntakenttä toimintaympäristönä on tuttu. Valittavalta henkilöltä odotetaan sujuvaa molempien kotimaisten kielten taitoa.

Viran palkkaus on KVTES:n mukainen. Sivistystoimenjohtaja ei kuulu työaikalain soveltamisen piiriin.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 5.2.2021 kello 12.00 mennessä (linkki ohjaa kuntarekry.fi sivulle). Lisätietoja kunnassa antaa kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, p. 040 8218 528. Kirkkonummen kunta tekee rekrytoinnissa yhteistyötä InHunt Group Oy:n kanssa. InHunt Groupissa lisätietoja antavat Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028 ja Senior Headhunter Tuuli Paasilehto, p. 040 6318777.

Hae paikkaa