• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Tampere
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Marita Vuorinen, 050 486 3848, marita.vuorinen@inhunt.fi ja Partner Esa Salosensaari, 050 336 7586, esa.salosensaari@inhunt.fi

Haemme nyt sovelluskehittäjää osaksi kasvavaa Tampereen yksikköämme!

Haluatko työskennellä uusia teknologioita hyödyntävissä mielenkiintoisissa tuotekehitysprojekteissa, alan huippuosaajia työkavereinasi? Me – Visma Consulting Oy –  olemme ensiluokkaisten tuotteiden ja palveluiden kehitykseen erikoistunut palveluorganisaatio ja painopisteemme on uusien web- ja mobiiliratkaisuiden tekeminen.

Tehtävän vastuualueet:

Haemme sovelluskehitystiimiimme innostunutta ja sitoutunutta sovelluskehityksen ammattilaista. Voit olla taustaltasi tekninen tai kaupallinen, mahdollisesti valmistunut AMK:sta tai yliopistosta. Työtehtäväsi tulevat sisältämään arkkitehtuurisuunnittelu-, sovelluskehitys- ja DevSecOps -tehtäviä. Toimimme asiakkaidemme kanssa projektimaisesti ja voit kehittää yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa sekä yrityksemme että asiakkaidemme toimintaa. Toteutamme turvallisuusalan ja terveydenhuollon kansallisesti merkittäviä digitalisaatiohankkeita.

Mitä odotamme Sinulta:

Olet toiminut alalla jo muutamia vuosia ja sinulla on näyttöjä tai referenssejä onnistumisesta. Taustaltasi löytyy todennäköisesti sovelluskehitystehtäviä jollakin JVM-teknologialla (Java, Scala, Clojure) etkä vierasta myöskään Javascript -teknologioita (React, Angular, Vue). Pystyt tuottamaan uusia hyviä käytäntöjä ja tuomaan esille uusia ratkaisuja. Osaat tehdä suunnitelmia ja perustella työmääräarviosi ja teknologiset valintasi. Pystyt hahmottamaan koko ratkaisun elinkaareen vaikuttavia elementtejä ja arvioimaan niiden vaikutuksia kokonaisuuksiin. 

Olet etsimämme osaaja, mikäli osa (tai miksei vaikka kaikkikin) edellä mainituista teknologioista ovat sinulle arkipäivää. 

Mitä me tarjoamme sinulle:

Viihdyt Visma Consulting Oy:ssä hyvin, mikäli olet innokas oppimaan uutta ja syventämään osaamistasi. Meillä pääset varmasti kehittymään, sekä tuomaan omaa erityisosaamistasi esille.

Sijoitut meillä kokemuksesi ja näyttöjesi pohjalta joko sovelluskehittäjän tai vanhemman sovelluskehittäjän tehtävään. Meillä on vapaa etätyöoikeus (projektikohtaisesti) ja hyvät työsuhde-edut (lounas, kulttuuri ja liikunta).

Toimimme Hatanpäällä Tampereen ratikan päätepysäkin läheisyydessä hyvien joukkoliikenneyhteyksien päässä.

Miksi Visma Consultingille töihin?

 • Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki
 • Pienen talon ketteryys ja ison talon edut – luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri
 • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät
 • Kokemusta isoista suomalaisista softaprojekteista
 • Tuki ammattitaidon kehittämiseen
 • Työskentely modernien teknologioiden parissa
 • Työskentely merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa.
 • Tutkitusti alan parhaita työpaikkoja (Great Place to Work -sertifikaatti) #vismabettertogether
 • Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Hakuaika:

Laita hakemuksesi 16.6.2021 mennessä. Sopiva henkilö voidaan palkata jo ennen määräaikaa, joten haethan tehtävää mahdollisimman pikaisesti.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Marita Vuorinen, 050 486 3848, marita.vuorinen@inhunt.fi ja Partner Esa Salosensaari, 050 336 7586, esa.salosensaari@inhunt.fi

Hae paikkaa