• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Marita Vuorinen, 050 486 3848, marita.vuorinen@inhunt.fi ja Partner Esa Salosensaari, 050 336 7586, esa.salosensaari@inhunt.fi

Haemme nyt ohjelmistokehittäjää Helsinkiin osaksi tuotekehityskonsultoinnin tiimiä!

Haluatko työskennellä uusia teknologioita hyödyntävissä mielenkiintoisissa tuotekehitysprojekteissa, alan huippuosaajia työkavereinasi? Me – Visma Consulting Oy –  olemme ensiluokkaisten tuotteiden ja palveluiden kehitykseen erikoistunut palveluorganisaatio ja painopisteemme on uusien web- ja mobiiliratkaisuiden tekeminen.

Tehtävän vastuualueet:

Ohjelmistokehittäjämme toimivat konsultteina mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa hankkeissa määritellen, suunnitellen ja toteuttaen edistyksellisiä ratkaisuja. Myös laadunvarmistus on meillä oleellinen osa ohjelmistokehittäjän työtä. Työ tehdään pääsääntöisesti tiimeissä, mutta itsenäinen työote on hyödyksi tehtävässä menestymiseksi.

Mitä odotamme sinulta:

Pääteknologioitamme fronttikehityksessä ovat React, Angular ja Vue. Back-end -puolella toimimme Node.js, Java ja Microsoft-ympäristöissä (C# / .NET). Taustajärjestelmät pyörivät yleensä johtavilla pilvialustoilla (AWS, Azure tai Google Cloud) ja hyödynnämme luonnollisesti runsaasti konttiympäristöjä. Mobiilisovelluksia toteutamme joko johtavien alustojen natiiveissa ympäristöissä tai React Native -maailmassa.

Olet etsimämme jo kokemusta hankkinut alan osaaja, mikäli osa (tai miksei vaikka kaikkikin) edellä mainituista teknologioista ovat sinulle arkipäivää. 

Työsuhteesi voi olla kokoaikainen tai niin halutessasi osa-aikainenkin.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Viihdyt meillä hyvin, mikäli olet innokas oppimaan uutta ja syventämään osaamistasi. Meillä pääset varmasti kehittymään sekä tuomaan omaa erityisosaamistasi esille.

Sijoitut osaksi kasvavaa joukkoa tuotekehityksen ja konsultointipalveluiden huippuammattilaisia Helsingin ydinkeskustassa.

Meillä on vapaa etätyöoikeus (projektikohtaisesti) ja hyvät työsuhde-edut (lounas, kulttuuri ja liikunta).

Miksi Visma Consultingille töihin?

 • Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki
 • Pienen talon ketteryys ja ison talon edut – luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri
 • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät
 • Kokemusta isoista suomalaisista softaprojekteista
 • Tuki ammattitaidon kehittämiseen
 • Työskentely modernien teknologioiden parissa
 • Työskentely merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa.
 • Tutkitusti alan parhaita työpaikkoja (Great Place to Work -sertifikaatti) #vismabettertogether
 • Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Hakuaika:

Laita hakemuksesi 16.6.2021 mennessä. Sopiva henkilö palkataan jo ennen määräaikaa, joten haethan tehtävää mahdollisimman pikaisesti. Tarkempia tietoja tehtävästä antaa:

Senior Headhunter Marita Vuorinen, 050 486 3848, marita.vuorinen@inhunt.fi

Partner Esa Salosensaari, 050 336 7586, esa.salosensaari@inhunt.fi

Hae paikkaa