Sourcing Manager

Espoo / Uusimaa

Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068

EKE-Elektroniikka Oy on maailman johtavia junatietojärjestelmien toimittajia. Järjestelmämme ohjaavat junan kaikkia toimintoja ja keräävät niistä diagnostiikkatietoa muun muassa huollon tarpeisiin. Toimimme lähes täysin kansainvälisessä markkinassa, muutamaa suomalaista asiakastamme lukuun ottamatta.

Vuonna 2021 EKE-Elektroniikan liikevaihto oli 21,7 M€ ja henkilöstöä 91. Yrityksen liikevaihdosta yli 90 prosenttia menee vientiin. Toimitamme junatietokoneita ja ohjelmistoratkaisuja sekä junakalustovalmistajille että junaoperaattoreille, jotka saneeraavat vanhaa kalustoaan. Asiakkaamme arvostavat alan johtavista teknologioista hankkimaamme osaamista ja kykyämme löytää parhaat asiakaskohtaiset ratkaisut.

EKE-Elektroniikan 36-vuotisen toiminnan aikana olemme toimittaneet junien hallinta- ja diagnosointi­järjestelmiä 30 maahan, mm. Euroopassa, Kiinassa ja Australiassa. Pitkät työsuhteemme erityisosaamista vaativalla alalla ja kokemus maailman lukuisten kalustovalmistajien ja junaoperaattoreiden projektien parissa ovat luoneet ainutlaatuisen osaamiskeskittymän, johon junavalmistajat luottavat kautta maailman. EKE:n Trainnet ja SmartVision ovat maailman­laajuisesti tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejä segmenteissään.

EKE-Elektroniikan pääomistajat ovat EKE-Yhtiöt ja Mitsubishi Electric Corporation.

Lue lisää EKE-Elektroniikasta täältä: www.eke-electronics.com/

EKE-Elektroniikka Oy hakee Espooseen vakituiseen työsuhteeseen

SOURCING MANAGERIA

Sourcing Managerina kehität ja jalkautat hankintatoimen prosesseja vastaamaan yrityksen strategiaa ja kasvun mukanaan tuomia tarpeita. Tulevaisuuden kasvusta iso osa perustuu nykyistä pidemmälle tuotteistettuun tarjontaan, joka tulee sisältämään myös kolmansien osapuolen tuotteita integroituna osaksi EKE-Elektroniikan ratkaisuja; johdat näiden tuotteiden tuotteistamisprojekteja. Tehostat hankintatoimen laatua ja riskien hallintaa samalla rakentaen kustannustehokkuutta toimitusketjuhin; vastuullasi on toimittajien valinta ja hankintasopimukset. Rakennat mittarit toimittajien seurantaan. Lisäksi toimit kaupallistamisprojekteissa (make or buy) sisäisenä projektipäällikkönä johtaen EKE-Elektroniikan asiantuntijoiden työtä. Sourcing Managerin esimiehenä toimii VP Customer Operations.

Haemme henkilöä, jolla on

 • vähintään 5 vuoden kokemus hankintatoimesta,
 • hyvät neuvottelutaidot ja kokemus sopimusten laadinnasta kansainvälisessä kaupassa
 • sopimusjuridiikan ymmärrystä ostotoiminnan osalta,
 • kielitaitoa toimia kansainvälisessä kaupassa (vähintään sujuva suullinen ja kirjallinen englanti),
 • taito johtaa projekteja, kykyä kehittää prosesseja, ymmärrystä laatujärjestelmistä ja mittaroinnista,
 • soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus.

Lisäksi arvostamme

 • kiinnostusta teknologiaan ja kykyä hahmottaa teknisiä kokonaisuuksia,
 • kykyä toimia yhteistyössä ja kehittää yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, sekä kykyä johtaa ihmisiä matriisiorganisaatiossa,
 • kykyä ymmärtää rautatiealan dynamiikkaa,
 • suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä ja sietokykyä toimia muuttuvassa ympäristössä.

Meillä saat

 • työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa toimenkuvaasi ja työhösi liittyviä prosesseja; saat ottaa vastuuta oman osaamisesi ja halukkuutesi mukaisesti.
 • työpaikan, jossa pääset kokemaan oman työn tulokset osana toimivaa julkista liikennettä. Henkilöstötutkimuksessa työntekijämme ovat painottaneet työn merkityksellisyyttä osana kestävän kehityksen liikennettä.
 • itsenäisen vastuualueen, jossa etätyö on osin mahdollista,
 • tiimin ja kollegat, jotka ovat alansa huippuammattilaisia,
 • kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 30.10.2022 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068, sähköposti tapani.tuohimaa@inhunt.fi.

EKE-Yhtiöt

Vuonna 2021 60-vuotta täyttänyt EKE-Yhtiöt on suomalainen perheyhtiö ja monialakonserni. Konsernin emoyhtiö on EKE-Finance Oy. Se huolehtii konserniyhtiöiden rahoituksesta ja tarjoaa hallinnollisia tukipalveluita tytäryhtiöille. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli noin 65,9 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli 185 henkeä. 

Lue lisää EKE-Yhtiöistä täältä: www.eke.fi

MELCO-yhteistyö

Mitsubishi Electric Corporation (MELCO) on ollut EKE-Elektroniikan vähemmistöomistaja vuodesta 2020.

MELCO toimii teknologiakumppanina EKE-Elektroniikan kanssa. Yhteistyössä kehitämme uusia TCMS- tuotteita ja -sovelluksia sekä etäkunnonvalvontajärjestelmiä ja -palveluita. MELCO toimii myös EKE-Elektroniikan myyntikanavana. Myyntiyhteistyö keskittyy TCMS- ja SmartVision-järjestelmiin ja -projekteihin.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa