• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu, Tampere, Rauma, koko Suomi
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132. Timo Viljakainen, 040 503 5554.

Sitema Oy on vuonna 2018 perustettu energiainfra-alan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Olemme energiainfran yhdistävä tekijä, joka auttaa hankkeen kaikkia osapuolia saavuttamaan yhteisesti asetetut tavoitteet turvallisesti ja tehokkaasti. Työtämme ohjaavia arvoja ovat vastuullisuus, luotettavuus ja avoimuus.
Tutkimme ja kokeilemme jatkuvasti uusia toimintamalleja ja työkaluja, joiden avulla voimme kehittää asiakkaidemme toimintaa ja toimialoja.
Autamme asiakkaitamme hankkeen koosta ja sijainnista riippumatta. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaalle sopivaksi kokonaisuudeksi, mutta apuamme saa myös yksittäisiin asiantuntijatehtäviin.
Tiimimme monipuolinen kokemus rakennuttajan, päätoteuttajan sekä materiaalitoimittajan rooleista antaa meille erinomaiset mahdollisuudet auttaa asiakasta toteuttamaan hankkeet kustannustehokkaasti, turvallisuutta ja laatua unohtamatta.
Olemme vahvasti ja kannattavasti kasvava yhtiö. Tämän tilikauden liikevaihtomme tulee olemaan n. 3,6 M€  ja meillä työskentelee noin 35 henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Tampereella ja Raumalla.


HAEMME SÄHKÖASEMIEN SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi toimit sähköasemien suunnittelutiimin vetäjänä ja vastaat ensiö- ja toisiosuunnittelujen pääsuunnittelijan tehtävistä, suunnittelu- ja projektinjohdollisista tehtävistä sekä sähköasemien rakentamishankkeiden eri asiantuntijatehtävistä. Tehtävä on uusi ja voit työskennellä Oulun, Tampereen tai Rauman toimistollamme, tai yhtä hyvin voit työskennellä myös muulla haluamallasi paikkakunnalla kotitoimistostasi käsin. Projektimme ovat koko Suomen alueella, painottuen Tampereen ja Kemin välille.

Sinulla on kokemusta sähköasemahankkeiden pääsuunnittelijan/projektipäällikön tehtävistä, sähköasemahankkeiden suunnittelusta, matriisissa johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta.
Sinulla on sähkötekninen koulutus tai muutoin hankittu osaaminen toimialalta. Sinulla on projektijohtamisen osaamista, raportointikykyä ja talouden ymmärrystä sekä vahva ote suunnittelupäällikön tehtäviin.
Olet itseohjautuva, luonteeltasi positiivinen ja sinulla on jämäkkä ja järjestelmällinen ote projekteista ja tehtävistäsi.

Pääset mukaan vahvasti ja kannattavasti kasvavaan yhtiöön, jossa on rento ja hyvä työilmapiiri ja jossa panostetaan henkilökunnan työviihtyvyyteen. Yhtiö on nykyaikainen, joustava ja ketterä, hierarkia on matala ja työyhteisössä on aito yhdessä tekemisen meininki.
Saat monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa yhdistyvät vastuu ja vapaus. Ammatillista kasvuasi ja kehittymistäsi tuetaan ja saat kilpailukykyisen palkan ja edut.

Sitema Oy:ssä yhdistyvät itsenäisen yhtiön oma liiketoiminta sekä yhteisenä synergiaetuna myös kuuluminen vahvaan valtakunnalliseen Skarta Group -konserniin.

Jos koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi.

Hae paikkaa