Talotekniikan asiantuntija, Kirkkonummen kunta

Kirkkonummi

Senior Headhunterit Janne Ilomäki, p. 050 3640028 ja Harri Roivainen, p. 0500 918939.

TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJALLE LOISTAVA MAHDOLLISUUS KIRKKONUMMELLA

Kiinnostaisiko sinua vakaa ja pitkäjänteinen vakituinen virka, hektisen projektityön sijaan? Vireä ja kasvava Kirkkonummen kunta hakee aktiivista ja innostunutta talotekniikan asiantuntijaa. Tehtävässä toimitaan ylläpidon taloteknisenä asiantuntijana sekä osana toimitila- ja investointitiimiä peruskorjaus- ja uudisrakentamisen hankkeissa. Lyhyt tai pitkä alan kokemus käy, kun haluat vaikuttaa kunnan hyvään elämisen laatuun ja palveluihin – täytä hakemus ja ota uusi vakaa suunta urallesi.

Kirkkonummi on kasvava, elinvoimainen ja kaksikielinen kunta, jonne muutetaan arjen sujuvuuden, turvallisuuden ja luonnonläheisyyden vuoksi. Kirkkonummi on tunnettu edelläkävijä digitalisaation ja teknologian käytössä sekä ekologisuudessa. Hakemamme asiantuntijan työllä on suora vaikutus kuntalaisten arkeen ja hyvinvointiin.

Talotekniikan asiantuntija ylläpitää ja kehittää Kirkkonummen kunnan kiinteistöjen talotekniikkaa ja kiinteistöomaisuutta kestävän kehityksen ja elinkaariajattelun periaatteilla. Tehtävään kuluu talotekniikkaan liittyvien hankkeiden ohjaus, kilpailutus sekä valvonta- ja rakennuttamistyöt. Seuraat myös olemassa olevien kiinteistöjen energian kulutusta ja kehität kiinteistöjen energian seurantaa ja säästöä. Kyseessä on asiantuntijatehtävä, jossa ei ole lähtökohtaisesti suoranaisia alaisia.

Sinulta löytyy:
– soveltuva talotekniikka-alan koulutus (esim. LVI-insinööri)
– hyvää talotekniikan osaamista
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon
– hyviä yhteistyötaitoja
– hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
– ja ennen kaikkea aktiivista asennetta ja tekemisen meininkiä!

Näitä taitoja arvostamme myös:
– asiakaspalveluhenkisyyttä
– valmiutta kehittää uusia toimintamalleja sekä käyttää digitaalisia työkaluja
– kestävän kehityksen ja energiatekniikan osaaminen
– ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle
– arvoiltaan vihreän ja eteenpäin pyrkivän kunnan vakinaisen viran
– julkisen sektorin hyvät lomaedut ja selkeät työehdot (KVTES)
– suurten julkisten rakennushankkeiden suunnittelun ja rakennuttamisen merkityksellisiä ja vaikuttavia hankkeita – hyväksytyssä budjetissa on mittava investointiohjelma
– vastuullinen ja itsenäinen rooli organisaatiossa – Kirkkonummi on sopivan kokoinen kunta!
– työnantaja tukee kouluttautumista ja tarjoaa työterveyshoidon
– KVTES:n mukaisen palkan
– hyvät kulkuyhteydet (HSLn lipulla pääsee Kirkkonummelle ja uusi kunnantalo on aseman vieressä. Pysäköintimahdollisuudet ja moottoritieyhteys autolla kulkevalle).

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on LVI-insinöörin tutkinto tai muu osaamistasoltaan vastaava koulutus sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi 16.12.2021 klo 12.00 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi heti kun kiinnostuit.

Lisätietoja antavat Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028 ja Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918939. Lisätietoja kunnassa antaa Elina Tuohino, p. 040 7564593.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Head of Quality
Hankejohtaja
Rakennuttajajohtaja
Director, Finance and Administration
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen_Kari Juutilainen_plain
Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen?
Olen InHunt Groupin toimari ja enemmistöomistaja. Aloitin InHunt Groupissa tasan 10 vuotta sitten, eli elokuussa 2012 headhunterina. Tapasin Hannu Männyn (toinen...
Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa