• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Tarja Ilvonen, tel. 050 569 1921

Vaihtolavacom Oy on ympäristö-, vaihtolava- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut yritys. Se on toiminta-alueellaan Helsingin alueella ja Etelä-Suomessa markkinajohtaja. Yhtiöllä on noin sata työntekijää. Vaihtolavacom Oy:llä on kolme lajittelulaitosta pääkaupunkiseudulla. Vuosittainen liikevaihto on noin 18 MEUR. Asiakkaina ovat pienet ja keskisuuret remonttiyritykset, rakennus- ja purkuliikkeet sekä taloyhtiöt ja suomalaiset kunnat. Vaihtolavacom Oy on nyt osa Sortera Groupia. Sortera Group on pohjoismainen ympäristöpalveluyhtiö, joka kolmen liiketoiminta-alueensa kautta (Kierrätys-, Teollisuus- ja Materiaalipalvelut) pyrkii olemaan johtavin ympäristöyritys pohjoismaisilla markkinoilla ratkaisuilla, jotka edistävät kestävää kehitystä ja parantavat ympäristönsuojelun tasoa. Sorterassa on 420 työntekijää ja yli 1,3 mrd. SEK liikevaihto.

Etsimme nyt  Helsinkiin energistä ja osaavaa

TALOUSJOHTAJAA 

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti yritysten taloushallinnosta, kirjanpidon ja tilinpäätösten toteuttamisesta, taloushallinnon johtamisesta ja raportoinnista. Johdat 4-6 henkilön hallintotiimiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä Sortera Groupin suuntaan. Kuulut yhtiön johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun

 • Sinulla on näkemystä ja vankkaa kokemusta taloushallinnon toiminnoista.
 • Olet toiminnassasi suunnitelmallinen, analyyttinen ja oma-aloitteinen. Vahvalla sisäisen laskennan ja controller-osaamisellasi varmistat osaltasi yrityksen kasvun ja kykenet tarvittaessa haastamaan ja saamaan muutosta aikaan.
 • Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet proaktiivinen ongelmanratkaisija.
 • Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja kommunikointitaidot. Olet tottunut suoriutumaan tehtävistäsi myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 • Haluat kantaa vastuun kokonaisuudesta ja nautit onnistumisista yhdessä tiimisi kanssa.   

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ja sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja yhtiön liiketoimintaa omistajan tuella. Pääset tärkeässä roolissasi osaksi mielenkiintoista kasvavaa liiketoimintaa tällä ympäristönäkökulmasta tärkeällä toimialalla.

Mikäli kiinnostuit, niin laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan viimeistään 25.1.2021.

Hae paikkaa