Etsimme asiakkaallemme Keitele Forest Oy:lle, Keiteleelle

Talousjohtajaa 

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto vuonna 2020 oli 292 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista. Uudet tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 950.000 m3 sahatavaraa ja 400.000 m3 jatkojalosteita. Olemme investoineeet Keiteleen lisäksi vahvasti Kemijärven ja Alajärven tuotantolaitoksiimme ja tuotantomme on vahvassa kasvussa.

Tulet vahvistamaan osaamisellasi Keitele Groupin taloushallintoa ja vastaat sen kehittämisestä. Raportoit Keitele Forest Oy:n Toimitusjohtajalle ja olet mukana yrityksen johtoryhmässä, missä näkemykselläsi sekä strategisella osaamisellasi varmistat taloushallinnon operatiivisten sekä strategisten tavoitteiden saavuttamisen.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista talouskoulutusta sekä pitkää kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä kansainvälisessä ympäristössä, mielellään puunjalostusteollisuuden parista. Henkilönä olet avoin tiimipelaaja, joka ei pelkää tarttua tehtäviin. Pystyt valmentamaan ja kannustamaan vetämäsi tiimin huippusuorituksiin ja sinulla on tarvittava energia ja motivaatio viedä operatiivisia sekä strategisia muutoksia talousorganisaation kehittämiseksi kasvavassa yrityksessä.

Tule mukaan osaksi hienoa kasvutarinaa. Keitele Forest Oy tarjoaa sopivalle henkilölle todella mielenkiintoisia ja kansainvälisiä haasteita laadukkaiden ja teknisesti nykyaikaisten tuotteiden parissa.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 15.5.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Raimo Kielinen , +358 400 660 746 tai sähköpostitse raimo.kielinen@inhunt.fi.

Hae paikkaa