Talousjohtaja

Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Heini Savio, p. 050 322 3283 sekä Senior Headhunter Jari Tourunen, p. 0400 560 836. 

Suomen Rahapaja on kansainvälisesti merkittävä kolikoiden valmistaja sekä kolikoiden elinkaari- ja konsultointipalveluiden tuottaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Sen kohdemarkkinat ovat Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Yhtiöllä on tuotantolaitokset Suomessa ja Saksassa. Yhtiön omistaa Suomen valtio. 

Etsimme TALOUSJOHTAJAA 

johtamaan ja vastaamaan yhtiön taloushallinnon toiminnoista ja kehittämisestä sekä laadukkaasti raportoidun ja analysoidun taloudellisen tiedon tuottamisesta päätöksenteon tueksi. Talousjohtaja raportoi toimitusjohtajalle ja kuuluu yhtiön johtoryhmään. 

Vastuullesi kuuluvat koko konsernin taloudellisen ohjauksen ja strategian taloudellisen simuloinnin lisäksi talous- ja ICT-tiimin esihenkilötehtävät, rahoitus, business controlling -tehtävät, riskienhallintaprosessi, taloushallinnon järjestelmien digitaalinen kehitys sekä tarkastusvaliokuntayhteistyö hallituksen kanssa.

Sinulla on vahva osaaminen sisäisestä ja ulkoisesta laskentatoimesta kansainvälisessä liiketoiminnassa. 

Olet henkilönä avoin, esiintymistaitoinen, kommunikoiva ja reilu. Sinulla on kyky saada ihmiset sitoutumaan ja innostumaan. Olet yhteistyökykyinen ja tottunut työskentelemään englannin kielellä.  

Rahapaja tarjoaa sinulle näköalapaikan ainutlaatuiseen kansainväliseen toimialaan sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävässä pääset kehittämään Suomen Rahapajan toimintaa, ja sinulla on myös mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Bonuksena tulevat mukavat työtoverit ja avoin sekä ketterä toimintakulttuuri. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.8.2022. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Heini Savio (heini.savio@inhunt.fi), p. 050 322 3283 sekä Senior Headhunter Jari Tourunen (jari.tourunen@inhunt.fi), p. 0400 560 836. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Toimitusjohtaja
Talousjohtaja
Tuotantojohtaja | COO | Chief Operations Officer
Haussa viestintajohtaja Keliber Oy:lle
Viestintäjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta, InHunt blogi
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani Noora Fagerström sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja avautuu...
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta Noora Fagerström perusti miehensä Petteri Fagerströmin kanssa Jungle Juicen Barin, josta...
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää myös mittavia taloudellisia panostuksia_InHuntBlogi_2
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää mittavia taloudellisia panostuksia
Urheilijan on panostettava myös taloudellisesti uraan. Lue pikajuoksija Viljami Kaasalaisen suunnitelmista.
Tavoittellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina Viljami Kaasalainen on 27-vuotias huippu-urheilija. Hänen tavoitteenaan on parantaa...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa