Talousjohtaja

Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Heini Savio, p. 050 322 3283 sekä Senior Headhunter Jari Tourunen, p. 0400 560 836. 

Suomen Rahapaja on kansainvälisesti merkittävä kolikoiden valmistaja sekä kolikoiden elinkaari- ja konsultointipalveluiden tuottaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Sen kohdemarkkinat ovat Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Yhtiöllä on tuotantolaitokset Suomessa ja Saksassa. Yhtiön omistaa Suomen valtio. 

Etsimme TALOUSJOHTAJAA 

johtamaan ja vastaamaan yhtiön taloushallinnon toiminnoista ja kehittämisestä sekä laadukkaasti raportoidun ja analysoidun taloudellisen tiedon tuottamisesta päätöksenteon tueksi. Talousjohtaja raportoi toimitusjohtajalle ja kuuluu yhtiön johtoryhmään. 

Vastuullesi kuuluvat koko konsernin taloudellisen ohjauksen ja strategian taloudellisen simuloinnin lisäksi talous- ja ICT-tiimin esihenkilötehtävät, rahoitus, business controlling -tehtävät, riskienhallintaprosessi, taloushallinnon järjestelmien digitaalinen kehitys sekä tarkastusvaliokuntayhteistyö hallituksen kanssa.

Sinulla on vahva osaaminen sisäisestä ja ulkoisesta laskentatoimesta kansainvälisessä liiketoiminnassa. 

Olet henkilönä avoin, esiintymistaitoinen, kommunikoiva ja reilu. Sinulla on kyky saada ihmiset sitoutumaan ja innostumaan. Olet yhteistyökykyinen ja tottunut työskentelemään englannin kielellä.  

Rahapaja tarjoaa sinulle näköalapaikan ainutlaatuiseen kansainväliseen toimialaan sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävässä pääset kehittämään Suomen Rahapajan toimintaa, ja sinulla on myös mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Bonuksena tulevat mukavat työtoverit ja avoin sekä ketterä toimintakulttuuri. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.8.2022. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Heini Savio (heini.savio@inhunt.fi), p. 050 322 3283 sekä Senior Headhunter Jari Tourunen (jari.tourunen@inhunt.fi), p. 0400 560 836. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa