Talousjohtaja/ CFO, anonyymi yritys

Anonyymi yritys
Pääkaupunkiseutu / Uusimaa

Kiinnostuitko tehtävästä?
• Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo suorahakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi.
• Ennen tarkempia keskusteluja yritykseen ja tehtävään liittyen, vaaditaan NDA (salassapitosopimus). Jätäthän ensin dokumenttisi, soitamme sen jälkeen sinulle.
• Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Martti Mäyry 040 023 9245. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Etsimme kokenutta ja motivoitunutta talousjohtajaa kasvuun lähteneelle teknologia start-up yritykselle pääkaupunkiseudulla.

Vastaat tehtävässä talouden johtamisesta, yrityksen hallinnosta ja henkilöstöasioista. Olet omalta osaltasi avainroolissa kehittämässä yritystä kasvupolulla ja tuot näkemyksesi yrityksen strategiatyöhön. Taloushallinnon tukena sinulla on ulkoistetut taloushallinnon kumppanit kirjanpidon ja palkanlaskennan osalta. Toimit johtoryhmätehtävässä ja läheisesti yrityksen hallituksen kanssa.

Odotamme sinulta

 • vahvaa taloushallinnon kokemusta, osaamista yritysrahoituksesta, rahoitusinstrumenteista ja kasvuyrityksen rahoituskierroksista
 • ymmärrystä liiketoiminnan prosesseista ja strategista ajattelukykyä
 • sinnikkyyttä, tarkkuutta ja kykyä kehittää raportointijärjestelmiä ja analytiikan automatisointia tuottamaan oikeaa tietoa liiketoiminnan johdon päätöksen tueksi.
 • kokemusta yrityksen hallinto- ja henkilöstöasioiden hoitamisesta
 • kokemusta taloushallinnon prosessien rakentamisesta ja kehittämisestä aloittelevassa tai voimakkaasti kasvavassa yrityksessä.
 • kykyä toimia joustavasti haastavissakin tilanteissa

Tarjolla mahdollisuus liittyä dynaamiseen ja innovatiiviseen työympäristöön, jossa pääset vaikuttamaan yrityksen kasvuun ja kehitykseen. Yrityksen toimiala on ajankohtainen ja markkinat vetovoimaiset. Lähde mukaan rakentamaan menestystarinaa!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan ”Hae paikkaa” -linkin kautta 22.9.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Martti Mäyry 040 023 9245. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa