Talousjohtaja/CFO/Financial Controller, anonyymi

Anonyymi
Turku / Ahvenanmaa / Lounais-Häme / Satakunta / Varsinais-Suomi

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo suorahakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi.

Ennen tarkempia keskusteluja yritykseen ja tehtävään liittyen, vaaditaan NDA (salassapitosopimus). Jätäthän ensin dokumenttisi, soitan sen jälkeen sinulle. Omat yhteystietoni ovat Executive Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228

Etsimme kokenutta taloushallinnon johtajaa.

Tehtävässä vastaat yrityksen talous- ja henkilöstöhallinnon toiminnoista, konserniraportoinnista ja muista lakisääteisistä asioista sekä taloudellisten laskelmien tuottamisesta. Pääset myös auttamaan yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa sekä taloushallinnon ratkaisujen kehittämisessä. Kuulut avainhenkilönä yrityksen johtoryhmään.

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (ylempi korkeakoulututkinto tai AMK).

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja omaat yli viiden (5) vuoden kokemuksen ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävistä, sisältäen mielellään konsernilaskentaa ja -raportointia kansainvälisessä ympäristössä. Toivomme sinulta myös kokemusta tai osaamista erilaisista järjestelmistä (esim. CRM, ERP, Excel, Google Sheets, yms. erilaiset sähköiset kirjanpitojärjestelmät jne.)

Persoonatasolla sinulla korostuvat energisyys, sitoutuneisuus, suunnitelmallisuus, proaktiivisuus, Hands On -asenne työntekoon. Olet tottunut nopeaan ja tehokkaaseen toimintaan sekä pystyt toimimaan tiukkojen aikataulujen mukaisesti.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Turussa. Tehtävä on täysipäiväinen ja aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo suorahakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi.

Ennen tarkempia keskusteluja yritykseen ja tehtävään liittyen, vaaditaan NDA (salassapitosopimus). Jätäthän ensin dokumenttisi, soitan sen jälkeen sinulle. Yhteystietoni ovat Executive Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa