• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel, 044-060 6665 ja Senior Headhunter, Team Leader Harri Vuontelo, 044-577 1204

3 Kaveria on kotimainen jäätelövalmistaja, joka valmistaa jäätelöä parhaista raaka-aineista, ilman keinotekoisia maku-, väri- tai lisäaineita, tai ylimääräistä ilmaa. Itä-Helsingissä kaikki valmistetaan alusta asti itse omalla jäätelötehtaalla, jossa myös kestäväkehitys voidaan huomioida. Kaverit haluavat valmistaa vain jäätelöä, jonka takana he voivat seistä ylpeänä. 3 Kaverin jäätelöitä myydään vähittäiskaupoissa sekä Suomessa että Ruotsissa, ja uusien markkinoiden ovia kolkutellaan ahkerasti! Pääomasijoittajan kanssa solmitun kumppanuuden myötä 3 Kaveria pyrkii vauhdittamaan vuodesta 2012 alkanutta kasvutarinaansa kohti kansainvälisiä markkinoita.

Tätä kasvua tukemaan haetaan 3 Kaverille uuteen tehtävään Helsingin toimitiloihin yrittäjähenkistä ja urallaan eteenpäin pyrkivää, kasvuhaluista 

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ 

Otat vastuun sisäisestä ja ulkoisesta laskentatoimesta. Sisäisessä laskentatoimessa tehtävänäsi on tukea liiketoimintaa data-lähtöisesti ja analyyttisesti on kyse sitten tuotannosta, myynnistä, markkinoinnista tai toiminnan laajentumisesta uusille markkina-alueille. Ulkoisen laskentatoimen osalta tehtävänäsi on varmistaa kirjanpidon ja tilinpäätöksen oikeellisuus ja oikea-aikainen raportointi. Tässä sinua tukee tilitoimistokumppani. Vastaat myös kuukausittaisesta taloudellisesta raportoinnista eri sidosryhmille kuten johdolle, hallitukselle sekä pääomasijoittajalle. Tehtävänäsi on myös valmistella hallitusmateriaali hallitustyöskentelyä varten. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja pääomasijoittajalle. Tulet olemaan johtoryhmän jäsen. 

Odotamme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja halua kasvaa tähän uuteen tehtävään ja ottaa vastuuta kasvuyhtiön rakentamisesta talousfunktion näkökulmasta. Urallasi olet jo ehtinyt kartuttaa kokemusta tilintarkastuksesta tai liikkeenjohdon konsultoinnista ja olet mahdollisesti ollut controlling -tehtävissä vähittäiskaupassa, elintarviketeollisuudessa tai isommassa brändi-talossa. Odotamme, että olet luonteva datan kanssa. Teet johtopäätöksiä lukujen kautta unohtamatta strategista isoa kuvaa. Haluamme, että olet innostunut tuotteistamme ja haluat olla mukana tarinassamme. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi upeaa tarinaamme, laadukkaita tuotteitamme sekä matkaamme kasvuyhtiönä kohti uusia markkina-alueita. Ammatillisesti saat mahdollisuuden kasvaa yhtiön sisällä yhä isompiin saappaisiin.  

Kiinnostuitko? Kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta 3 Kaverille ja tähän tehtävään ja tallenna hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen alla olevan ”Hae paikkaa” linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien kandidaattien haastattelut jo hakuajan puitteissa. Hakuaika päättyy viimeistään 12.12.2021, mutta tehtävä voidaan täyttää sopivan kandidaatin löytyessä jo aiemmin. 

Closed