• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Toivakka
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Raimo Kielinen, tel. +358 400 660 746 sekä Senior Headhunter Janne Ilomäki tel. +358 50 364 0028

Toivakan kunta etsii joukkoonsa uutta teknistä johtajaa

Viranhaltija toimii teknisen toimen toimialajohtajana, on kunnan johtoryhmän jäsen sekä vastaa toimialan johtamisesta, kehittämisestä, rakentamis- ja rakennuttamistehtävistä, kiinteistöpalveluista, vesihuoltopalveluista, ruoka- ja siivouspalveluista sekä maankäytön ja kaavoituksen valmistelutehtävistä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva teknisen toimialan korkeakoulututkinto. Tekninen johtaja vastaa toimialan ostopalveluiden hankinnasta ja sopimustoiminnasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknisen toimialan hallinnon ja juridiikan ymmärrystä. Eduksi katsotaan mm. kokemus teknisen johtajan tehtävistä ja investointi- ja projektihankkeiden toteutuksesta, julkisista hankinnoista, kunnallishallinnon ja talouden ymmärrys sekä rakennustekninen osaaminen ja kunnallistekniikan ja vesihuollon tuntemus.

Arvostamme aktiivista työ- ja kehittämisotetta, kykyä analyyttiseen ja itsenäiseen asioiden valmisteluun sekä teknisen toimen henkilöstöhallinnon tuntemusta ja hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja.

Tehtävä on monipuolinen kokonaisuus, jonka hoitamisessa korostuvat toiminnan ja talouden syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen, asiakaslähtöisyys, sidosryhmäyhteistyö sekä joustavuus. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä.

Rekrytoinnin aikana voidaan tehdä soveltuvuustestit. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä edellytetään huumausainetestiä koskevan todistuksen esittämistä.

Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen pyydämme toimittamaan Kuntarekry-palvelun kautta 11.1.2022 klo 15.00 mennessä. Laita hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!

InHunt Group Oy toimii Toivakan kunnan rekrytoinnin tukena. Tehtävästä lisätietoja antavat aluejohtaja ja Senior Headhunter Raimo Kielinen, p. +358 400 660 746 sekä Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. +358 50 364 0028.

”Persoonallinen, sopivasti erilainen, sosiaalinen, luonnon ystävä. Tulevaisuuteen suuntaava ja elämänmyönteinen. Sellainen on Toivakka. Siksi Toivakka tuntuu hyvältä. Toivakan kunta tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia ja mainion työyhteisön. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella, puolen tunnin matkan päässä Jyväskylästä. Olemme nuorekas noin 2400 asukkaan kunta, jossa yhdistyvät luonnonläheinen asuminen sekä monipuolinen harrastaminen. Toivakka sijaitsee Jyväskylän seutukunnassa, Keski-Suomen maakunnassa.”

Closed