• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group / Senior Headhunter Sami Ansala p. 040 708 9589.

HL Group Oy on nykyaikainen teknisen kaupan alan yritys, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Missiomme on olla enemmän kuin perinteinen tukkukauppa.

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja kansanvälisiä brändejä kolmella sektorilla: autotuotteissa, automaaleissa ja teollisuustuotteissa.

Autotuotteissa palvelemme asiakkaidemme tarpeita tarjoamalla laajan valikoiman autojen huolto-, korjaus- ja vauriokorjausosia, sekä kaiken automaalaukseen. Teollisuustuotevalikoimamme kattaa kokonaisvaltaisesti asiakaskunnan tarpeet tarjoamalla laakerit, tiivisteet sekä voimansiirronkomponentit ja laitteet teollisuuden eri aloille.

HL Group Oy:n teollisuustuotealueen tuotepäällikön jäädessä eläkkeelle on yritys päättänyt hakea korvaavan henkilön huolehtimaan nykyisistä avainasiakkaistamme sekä vastaamaan myös uusasiakashankinnasta. Haemme

Teknistä myyjää.

Teknisen myyjän tehtävä on myydä HL Group Oy:n tiivistetuotealueen ratkaisuja olemassa oleville teollisuusasiakkaille, sekä tehdä aktiivisesti uusasiakashankintaa. Myyjän tehtävänä on kasvattaa kannattavasti olemassa olevia asiakkuuksia esittämällä uusia ratkaisumalleja teollisuudentuotekehitykselle, suunnittelulle ja hankinnalle. Myyjä tulee myös osallistumaan alan messuille ja osallistumaan neuvotteluihin valmistajien sekä tavarantoimittajien kanssa.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä teollisuuden ratkaisumyynnistä. Sinulla tulee olla teknistä osaamista ja sinulla on ymmärrys eri teollisuuden toimialoista. Omaat hyvät neuvottelutaidot ja pystyt tuomaan ratkaisujen hyödyt asiakkaalle esille selkeästi ja vakuuttavasti. Olet proaktiivinen, tuloshakuinen ja motivoitunut myynnin tekijä, joka pitää myös uusasiakashankintaa tärkeänä osana tekemistä.

Toivomme sinulta taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten ja kansalaisuuksien kanssa. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä myös teknisissä asioissa. Sinulta löytyy vahvaa teknistä ymmärrystä ja ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus.

HL Group Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osa menestyvää tiimiä ja perheyritystä, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisilla markkinoilla. Pääset työskentelemään yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa, ilmapiiri on avointa ja mutkatonta. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi valmistajien järjestämissä koulutuksissa. Palkka on kilpailukykyinen ja hyvistä myyntituloksista palkitaan.

Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa sekä ulkomailla noin 50 päivää vuodessa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Malmilla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 25.09.2020 mennessä. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group / Senior Headhunter Sami Ansala p. 040 708 9589.

Hae paikkaa