• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoa tehtävästä antavat InHunt Group Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki +358 40 844 2528.

Savox Communications Oy Ab on kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja –laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Konsernin liikevaihto noin 40 milj € ja omaa voimakkaan kasvustrategian. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Yhtiöllä on omia toimipisteitä Suomessa, Englannissa, USA:ssa ja Kiinassa sekä edustusta yli 20 eri maassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Etelä-Suomessa.

Haemme nyt yhtiölle

Territory Sales Executive, Suomen ja kansainvälisen myynnin ammattilaista.

Toimit yhtiön yhtenä keskeisenä henkilönä uudessa kasvustrategiassa, joten tärkeä tekijä on ymmärtää kasvun toteuttamisen vaatimukset.

Johdat ja toteutat henkilökohtaisen kuulosuojaintuoteryhmän myyntiä. Tehtäväsi on kasvattaa myyntiä, toimia nykyisten ja uusien asiakkuuksien kanssa Suomessa sekä avata uusia asiakkuuksia pääasiassa Euroopassa. Asiakkuudet edustavat henkilökohtaisen kuulosuojauksen isoja jälleenmyyjiä sekä kuulosuojaukseen liittyviä OEM – asiakkuuksia.

Toteutat nykyisissä ja uusissa asiakkuuksissa tuotekoulutusta ja tuotehinnoittelua, markkinointitoimia, budjetointia, ennusteita sekä laadit t liiketoiminnan kasvuun tähtääviä sopimuksia.

Osaat toimia jälleenmyyntikanavamyynnissä sekä toimit aktiivisesti nykyisten ja uusien asiakkaiden hankinnassa ja myynnin kehittämisessä.

Onnistut ja menestyt, kun sinulla on kokemusta henkilösuojainliiketoiminnasta, jälleenmyyntiverkoston hallinnassa, OEM-asiakkuuksista ja tuoteryhmävastuusta.

Tarvitset myös tuloksellisen myyntityön toteuttamiseen päättäväistä läpivientiasennetta sekä kunnianhimoa. Eduksi lasketaan kokemus kansainvälisestä myyntityöstä sekä Saksan kielen taito.

Savox Communications Oy Ab tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ansiotason lisäksi monipuolisen, haastavan ja itsenäisen myynnin avainhenkilön roolin kasvavassa yhtiössä. Saat mahdollisuuden käyttää itsenäisesti omaa osaamistasi ja saat toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti kansainvälisessä ja jo nyt erittäin menestyvän yhtiön toimintaympäristössä.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja menestyä kansainvälisessä ympäristössä menestyvän konsernin kasvussa.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki +358 40 844 2528. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 21.07.2020 mennessä InHunt Group Oy:n www.inhunt.fi  sivuilla olevan hakulomakkeen kautta.

Closed