• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Koko Suomi
 • Lisätietoja antaa

  Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Kosila on moniulotteisten ja toimialapohjaisten digitaalisen asioinnin sekä tiedonhallinnan asiantuntijaorganisaatio. Toteutamme yhdessä kumppaniemme kanssa toimivia ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa sekä mahdollistavat kestävää kasvua.
Kosila on osa kasvavaa Hilla Groupin monimediakonsernia.

Kosila on osa kasvavaa ja rohkeasti uuteen suuntaavaa Hilla Group -monimediakonsernia (entinen KPK Yhtiöt), joka tarjoaa eturivin paikan digitalisoituvassa maailmassa. Konsernin toiminta-ajatuksena on henkisen ja aineellisen kasvun edistäminen viestinnän keinoin. Hilla Groupilla on 30 eri toimipistettä ja 26 eri lehteä, konserni työllistää noin 500 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 45 M€.


Liiketoimintamme kasvun tukemiseksi etsimme

TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJAA

Tehtäväsi on M-Files-tiedonhallintajärjestelmän ratkaisukonsultointi ja käytännön määrittelyjen suorittaminen yritys- ja julkishallinnon asiakkaiden tarpeita ja liiketoimintaa edistävien toimintojen mukaiseksi. Vastaat asiakkaiden tietohallinnan käyttöönottoprojektien vetämisestä, toteuttamisesta ja ylläpidosta sekä konsultoit asiakkaita muutostarpeista ja jatkokehityksestä. Tuet omalla osaamisellasi myös omaa myyntihenkilöstöämme.

Voit työskennellä joko yhdessä 30:stä toimipisteestämme tai etäyhteyksin kotoasi käsin. Vierailemme myös asiakkaidemme luona eri puolilla Suomea, joten olethan myös valmis matkustamaan.

Arvostamme

 • innostunutta asennetta uuden oppimiseen
 • halua olla tekemisissä asiakkaiden kanssa ja kehittämässä heidän liiketoimintaansa
 • ongelmanratkaisukykyä ja taitoa kouluttaa muita
 • vastuullista ja itsenäistä työotetta, jolla viet projektit läpi suunnittelusta toteutukseen
 • osaamista sekä halua ymmärtää yritysten IT-järjestelmiä ja tietokantoja
 • Windows-ympäristön ja Microsoft-teknologian tuntemista
 • asianhallinnan osaamista ja ymmärtämistä

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän maailman johtavan, palkitun ja nopeasti kehittyvän M-Files-tiedonhallintajärjestelmän ja -ratkaisujen parissa. Pääset kehittämään laadukkaaksi noteeratun, kehittyvän, kasvavan ja hyvät arvot omaavan yksikkömme toimintaa rennossa työympäristössä, jossa tukenasi ovat mukavat tiimikaverit. Tarjoamme sinulle myös vakavaraisen konsernin henkilöstöedut.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 5.2.2022 alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Stig Hedberg puh. 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Hae paikkaa