Tietoliikennepäällikkö

Mikkeli / Savonlinna

Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554 ja Senior Headhunter Harri Roivainen p. 0500-918939.

Tietoliikennealan ammattilainen – tule kehittämään olemassa oleva Suur-Savon Sähkön tietoliikennetoiminto seuraavalle tasolle. Mittava tietoliikenneinfra on jo olemassa ja tietoliikenneverkkoihin panostetaan joka vuosi merkittävästi. Ota haaste vastaan ja saavuta jotain ainutlaatuista.

Haemme tähän merkittävän potentiaalin omaavaan tietoliikennepäällikön tehtävään vahvaa alan ammattilaista.

Suur-Savon Sähkön perustehtävänä on toimittaa luotettavasti energiaa ja siihen liittyviä palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin. Perustehtävämme lisäksi haluamme kehittää Järvi-Suomen elinvoimaisuutta myös nopean ja kattavamman tietoliikenneverkon muodossa. Yhtiö on arvokas, perinteinen mutta vahvasti toimialaa uudistava. Suur-Savon Sähkö on perustettu vuonna 1946 ja palveluksessamme on yli 100 energia-alan ammattilaista. Työllistämme vuosittain suoraan tai välillisesti lähes 600 henkeä. Vuotuinen vaikutuksemme aluetalouteen on yli 100 miljoonaa euroa. Konsernin liikevaihto nousi tammi-elokuussa 2021 tasolle 146,7 M€ (2020: 98,3 M€). 

Tietoliikennepäällikkö vastaa Suur-Savon Sähkö-konsernin tietoliikennetoiminnosta ja tietoliikenneinfran omaisuudenhallinnasta. Hän vastaa oman tietoliikenneverkon kokonaisohjauksesta ja kehittämisestä konsernin sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Lisäksi vastuulla on tietoliikenneverkon liiketoiminnan kehittäminen yhteistyössä alueen tietoliikenneoperaattoreiden kanssa. 

Työssä menestyminen edellyttää tietoliikennetoiminnan tuntemusta ja näyttöjä onnistuneista tietoliikennetoiminnan johtotehtävistä. Pystyt neuvottelemaan yhteistoiminnasta kumppaneiden kanssa ja kykenet haastamaan toimintamalleja. Sinulla voi olla kokemusta tietoliikenneoperaattorin liiketoiminnasta, tietoliikennestrategian laatimisesta tai tietoliikenneverkkojen kehittämisestä. Sinulla on kokemusta yhteiskunnan kriittisen infran suojaamisesta tieto- ja kyberturvallisuuden keinoin.  

Sinulla on halua ja kykyä tarttua haasteellisiin tehtäviin Mikkelissä tai Savonlinnassa. Viet asioita määrätietoisesti eteenpäin ja sinulla on voimakas motivaatio liiketoiminnan kehittämiseen. 

Hakuaika päättyy 31.12.2021 klo 16. Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta kuitenkin heti, sillä tehtävään haastatellaan jo hakuajan puitteissa. Lisätietoa tehtävästä antavat Senior Headhunterit Timo Viljakainen p. 040 503 5554 ja Harri Roivainen p. 0500-918939. 

Suur-Savon Sähkö on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus. Lisäksi teemme omalle henkilöstölle satunnaisesti puhallutuksia ennalta ilmoittamatta. Tietoliikennepäällikkö pääsee huoltovarmuuskriittiseen aineistoon ja toimii muiden kriittisten toimijoiden kanssa sekä on merkittävässä roolissa myös kyberturvallisuusnäkökulmasta. Pyydämme Suojelupoliisilta suppean turvallisuusselvityksen valittavasta henkilöstä (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Head of Quality
Hankejohtaja
Rakennuttajajohtaja
Director, Finance and Administration
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen_Kari Juutilainen_plain
Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen?
Olen InHunt Groupin toimari ja enemmistöomistaja. Aloitin InHunt Groupissa tasan 10 vuotta sitten, eli elokuussa 2012 headhunterina. Tapasin Hannu Männyn (toinen...
Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa