• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Mikkeli / Savonlinna
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554 ja Senior Headhunter Harri Roivainen p. 0500-918939.

Tietoliikennealan ammattilainen – tule kehittämään olemassa oleva Suur-Savon Sähkön tietoliikennetoiminto seuraavalle tasolle. Mittava tietoliikenneinfra on jo olemassa ja tietoliikenneverkkoihin panostetaan joka vuosi merkittävästi. Ota haaste vastaan ja saavuta jotain ainutlaatuista.

Haemme tähän merkittävän potentiaalin omaavaan tietoliikennepäällikön tehtävään vahvaa alan ammattilaista.

Suur-Savon Sähkön perustehtävänä on toimittaa luotettavasti energiaa ja siihen liittyviä palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin. Perustehtävämme lisäksi haluamme kehittää Järvi-Suomen elinvoimaisuutta myös nopean ja kattavamman tietoliikenneverkon muodossa. Yhtiö on arvokas, perinteinen mutta vahvasti toimialaa uudistava. Suur-Savon Sähkö on perustettu vuonna 1946 ja palveluksessamme on yli 100 energia-alan ammattilaista. Työllistämme vuosittain suoraan tai välillisesti lähes 600 henkeä. Vuotuinen vaikutuksemme aluetalouteen on yli 100 miljoonaa euroa. Konsernin liikevaihto nousi tammi-elokuussa 2021 tasolle 146,7 M€ (2020: 98,3 M€). 

Tietoliikennepäällikkö vastaa Suur-Savon Sähkö-konsernin tietoliikennetoiminnosta ja tietoliikenneinfran omaisuudenhallinnasta. Hän vastaa oman tietoliikenneverkon kokonaisohjauksesta ja kehittämisestä konsernin sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Lisäksi vastuulla on tietoliikenneverkon liiketoiminnan kehittäminen yhteistyössä alueen tietoliikenneoperaattoreiden kanssa. 

Työssä menestyminen edellyttää tietoliikennetoiminnan tuntemusta ja näyttöjä onnistuneista tietoliikennetoiminnan johtotehtävistä. Pystyt neuvottelemaan yhteistoiminnasta kumppaneiden kanssa ja kykenet haastamaan toimintamalleja. Sinulla voi olla kokemusta tietoliikenneoperaattorin liiketoiminnasta, tietoliikennestrategian laatimisesta tai tietoliikenneverkkojen kehittämisestä. Sinulla on kokemusta yhteiskunnan kriittisen infran suojaamisesta tieto- ja kyberturvallisuuden keinoin.  

Sinulla on halua ja kykyä tarttua haasteellisiin tehtäviin Mikkelissä tai Savonlinnassa. Viet asioita määrätietoisesti eteenpäin ja sinulla on voimakas motivaatio liiketoiminnan kehittämiseen. 

Hakuaika päättyy 31.12.2021 klo 16. Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta kuitenkin heti, sillä tehtävään haastatellaan jo hakuajan puitteissa. Lisätietoa tehtävästä antavat Senior Headhunterit Timo Viljakainen p. 040 503 5554 ja Harri Roivainen p. 0500-918939. 

Suur-Savon Sähkö on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus. Lisäksi teemme omalle henkilöstölle satunnaisesti puhallutuksia ennalta ilmoittamatta. Tietoliikennepäällikkö pääsee huoltovarmuuskriittiseen aineistoon ja toimii muiden kriittisten toimijoiden kanssa sekä on merkittävässä roolissa myös kyberturvallisuusnäkökulmasta. Pyydämme Suojelupoliisilta suppean turvallisuusselvityksen valittavasta henkilöstä (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Hae paikkaa