• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunterit Petteri Nissilä ja Harri Roivainen juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Petterin tavoitat numerosta 040 525 9058 ja Harrin numerosta 0500 918 939.

Tietosuoja-asiantuntija – tässä tilaisuutesi tuoda osaamisesi S-ryhmän tietosuojatyöhön. Olemme suurin yksityinen työnantaja Suomessa, ja toimipisteemme ulottuvat Hangosta Inariin. Digikehityksen laajetessa haemme nyt asiantuntevaa ja kokenutta tekijää Tietosuoja-asiantuntijan tehtävään huolehtimaan kanssamme S-ryhmän ja sen asiakkaiden tietosuojasta ja sen kehittämisestä.
 

Me SOK IT- ja Digikehityksessä (ITD) olemme laajasti mukana S-Ryhmän liiketoimintojen järjestelmäkehityksen ja ylläpidon parissa. Vastaamme suuresta osasta kaupparyhmän teknologian tuotannosta ja ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä. Järjestelmäkantamme on laaja ja sillä on historia. Toisaalta alamme kärkikehittäjänä viemme aallon harjalla läpi uusinta teknologiaa palveluihimme ja niiden tuotantoon. Nyt meillä on tarve kasvattaa omaa tietosuoja-alan osaajajoukkoamme.

Seuraavaksi lisää tehtävästä

Tehtäviisi kuuluvat tietosuojalainsäädännön noudattamisen seuranta, valvonta ja ohjaus ITD:ssä.

Varmistat omalta osaltasi käsittelyn oikeellisuutta organisaatiossa ja tuet rekisterien omistajia henkilötiedon elinkaaren kaikissa vaiheissa. Autat ITD:tä tunnistamaan olemassa olevat ja uudet henkilötietojen käyttötarkoitukset ja koordinoit yhdessä rekisterinpitäjien kanssa ITD:n kokonaisuutta varmistaen, että kaikille henkilörekistereille on määritelty omistaja ja yhteyshenkilö yhteystietoineen.

Avustat rekisterinpitäjän edustajia laatimaan selosteet käsittelytoimista ja tietosuojaselosteet. Varmistat omalta osaltasi, että S-ryhmän tietosuojaohjeistus on tiedossa henkilötietoja käsittelevillä ja että nämä ovat perehtyneet siihen. Osallistut myös henkilötietojen suojaan ja tietoturvallisuuteen liittyvien poikkeamien selvitykseen ja käsittelyyn.

Tehtävässäsi raportoit säännöllisesti tietosuoja-asioista SOK:n tietosuojapäällikölle sekä ITD:n johdolle ja toimit yhteistyössä muiden tietosuoja-asiantuntijoiden kanssa.

Mahdollistamme osaamisesi kehittymisen ja toivommekin, että sinulla on myös vahva halu ylläpitää omaa tietosuojaosaamista mm. kouluttautumalla säännöllisesti ja osallistumalla S-ryhmässä järjestettävään tietosuojakoulutukseen.

Millaiseen joukkoon olisit tulossa? 

SOK:n  ITD:ssä meitä on yli 400 IT-alan ja digikehityksen ammattilaista. ITD Operations Excellence -yksikkömme yhdistää rautaista osaamista eri toimialoilta. Tuomme yhteiseen pöytään erilaista näkemystä ja kokemusta – olemmehan paljon kokenut osaajajoukko. Meillä on rehti ja reipas tekemisen meininki. Me välitämme toisistamme ja meille on tärkeää mahdollistaa kaikkien onnistuminen.

Näillä taidoilla onnistut

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta tietosuojaa koskevan sääntelyn, tietojärjestelmien ja tietoturvan parissa työskentelystä. Arvostamme erityisesti kokemusta kuluttajasovelluskehityksestä ja tietosuojan vaatimuksista kehitysprosesseissa sekä kokemusta ketteristä kehitysmalleista sovelluskehityksessä. Arvostamme myös kykyä olla ”jämäkkä diplomaatti” pitämällä vaatimustasosta kiinni, mutta samalla ymmärtäen liiketoiminnan tarpeet ja hakien aktiivisesti ratkaisuja. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Mitä me voimme tarjota sinulle?

Voimme luvata, että kokeneenakin osaajana osaamispääomasi karttuu. Projektiemme ja prosessiemme kokoluokka on suuri ja mittakaava usein ainut laatuaan Suomessa.

Koska haluamme kehittyä eteenpäin myös organisaationa, pääset mukaan myös omien toimintamalliemme ja työskentelymme kehittämiseen. Työmme rikkaus on liiketoimintamme monimuotoisuus ja vaikuttavuuden laajuus. Omat asiantuntijamme, erikokoiset toimittajat sekä laaja joukko kehittämiseen osallistuvia ammattilaisia värittävät arkeamme.

Olemme ylpeitä osaamisestamme emmekä aseta rimaa lähtökorkeuteen. Meillä teet työtä parhaiden toimittajien kanssa ja liiketoimintamme rinnalla kehitystyön suuntaa määrittäen. Olet arvostettu osaaja ja työkaveri.

Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Meidän on mahdollista keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat arjen joustot, ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut (https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan) sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio. Työmme ja projektimme tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden osaamisesi syventämiseen, mikä on meidän monen mielestä kiehtovaa.

Tästä se alkaa 

Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 15.2.2022 mennessä.  Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä odottele viime hetkeen asti. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Senior Headhunterit Petteri Nissilä ja Harri Roivainen juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Petterin tavoitat numerosta 040 525 9058 ja Harrin numerosta 0500 918 939.

Hae paikkaa