• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Tuuli Paasilehto, puh 040 631 8777 tai Senior Headhunter Janne Ilomäki, puh 050 364 0028, InHunt Group Oy.

Osuuskauppojen omistamassa SOK:ssa työskentelee osaava joukko asiantuntijoita. Missiomme on: ”Tehdään yhdessä parempi paikka elää”. Oletko syvällisesti ja käytännöllisesti perillä tietosuoja-asioista ja -käytänteistä? Oletko toimintatavoiltasi jämäkkä diplomaatti? Silloin voit olla SOK:n tuleva

Tietosuojavastaava / Data Protection Officer

Tehtäviisi kuuluu tietosuoja-asetuksen mukaiset tehtävät S-Ryhmässä yli 20 yrityksen tietosuojavastaavana:

  • Ohjaat, suunnittelet ja organisoit tietosuoja-asioita ja huolehdit, että meillä tehdään asiat oikein
  • Pidät yllä sisäistä yhteistyötä S-ryhmän tietosuojahenkilöiden verkostossa 
  • Olet aktiivisessa vuoropuhelussa S-Ryhmän ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa tietosuoja-asioissa
  • Tuet ja valmennat: apuasi tarvitaan osuuskaupoissa ympäri maan

Tehtävässä valvot itsenäisessä, tietosuoja-asetuksen mukaisessa roolissa SOKn henkilötietojen käsittelyn ja rekisterien tietosuojan nykytilaa ja huolehdit kehitystarpeista.

Raportoit tietosuojaan liittyvistä asioista ylimmälle johdolle ja alueosuuskaupoille. Esimiehesi on SOK Lakiasioiden johtaja. 

Sinulla on näyttöjä vastaavan tyyppisessä tehtävässä ja riittävästi kokemusta tietosuojaa koskevan sääntelyn soveltamisesta. Kokemuksesi voi olla hankittu viranomaisen tai yrityksen palveluksessa. Asiantuntemuksesi tietosuojaa koskevasta lainsäädännöstä ja alan käytänteistä on syvällistä. Osaamisesi tietoturvasta ja tietojärjestelmistä tukee tietosuojakysymysten käytännöllistä puolta. Osaat soveltaa tietosuojalainsäädäntöä ja antaa siitä ohjausta ja tulkintoja monipuolisissa tilanteissa.

Arvostamme asiakas- ja liiketoimintalähtöistä ajattelua. Olet terveellisesti realisti. Analysoit nopeasti monimutkaisia kokonaisuuksia. Selvität liiketoiminnan tarpeet ja tavoitteet ja tuot niihin ratkaisuja. Sinusta hyvin hoidettu tietosuoja voi olla ilmeinen kilpailuetumme.

Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto tai muu soveltuva ylempi tutkinto. Kirjalliset ja suulliset viestintätaitosi ovat erinomaiset. Olet yhteistyökykyinen ja herätät luottamusta. Maltat kuunnella ja perustella paineisessakin tilanteessa. Sitoutat muut mukaan toimintaan hyvässä yhteishengessä. Olet hyvä organisoimaan omaa ja muiden tekemistä.

Tarjolla on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka menestyvässä, toimialoiltaan monipuolisessa yrityksessä. Asiakasomistajinamme on suurin osa suomalaisista – olemme osana heidän arkea ja juhlaansa. Tehtävä on liiketoiminnan ja sen digitaalisen kehittämisen ytimessä. S-ryhmä tarjoaa hyvät henkilöstöedut ravintoloissamme, hotelleissamme ja päivittäistavarakaupoissamme sekä bonuspartnereiltamme. Meillä on käytössä e-passin liikunta- ja kulttuurietu. Palkitsemismallimme on kannustava.

Tehtävä ympäristössä, jossa tietoa halutaan hyödyntää vastuullisesti asiakkaidemme hyväksi ja palveluidemme kehittämiseksi, odottaa sinua.

Hae tehtävää heti tai viimeistään 4.3.2021. Aloitamme haastattelut välittömästi sopivien kandidaattien kanssa. Tutustu myös LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/sok  

Osuuskauppojen omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK toimii osuuskauppojen keskusliikkeenä ja tuottaa niille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja eri ketjujen kehittämisestä. SOK:n liiketoiminta täydentää S-ryhmän tarjontaa kotimaassa ja lähialueilla. SOK-yhtymän muodostavat puolestaan SOK ja sen tytäryhtiöt. Alueellisten ja valtakunnallisten tytäryhtiöidensä lisäksi SOK harjoittaa Virossa ja Pietarissa marketkauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa. S-ryhmä on suomen suurin yksityinen työnantaja. Se muodostuu SOK-yhtymästä ja 19 osuuskaupasta. SOK:lla on 1800 henkilöä töissä ja yhtymässä noin 6000.

Hae paikkaa