Toiminnanjohtaja

Kuopio

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Kuopio Tanssii ja Soi on tehnyt tanssitaidetta tunnetuksi jo vuodesta 1970 alkaen. Festivaalia on vienyt eteenpäin ilo, intohimo ja halu jatkuvaan kehittymiseen. Tanssi yhdistää yli kieli- ja kansallisuusrajojen ja tuo yhteen ihmisiä mitä erilaisimmista taustoista. Festivaalin vuosiin mahtuu yhteensä lähes tuhat esiintyjäryhmää ja kaksi miljoonaa katsojaa!

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tanssi- ja musiikkitaiteen sekä kulttuurimatkailun harrastusta ja ammattimaista toimintaa niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Yhdistys järjestää tanssinäytöksiä, konsertteja, seminaareja, koulutusta ja muuta kulttuuritoimintaa.

Kuopio Tanssii ja Soi haluaa strategiansa mukaisesti olla vetovoimatekijä Kuopion seudulle ja tanssin monipuolisin tapahtuma Pohjoismaissa.

Nyt etsimme joukkoomme

TOIMINNANJOHTAJAA  

vastaamaan Kuopio Tanssii ja Soi ry:n kokonaisjohtamisesta ja menestyksestä. Työn aloitusajankohta on esim. 1.9.2022, mutta jo tämän vuoden tapahtumassa kesäkuussa olisi tulevan toiminnanjohtajan hyvä olla tutustumassa tapahtuman järjestelyihin ja esittäytyä yleisölle ja yhteistyökumppaneille.

Toiminnanjohtajana keskeisin tehtäväsi on vuosittaisen tapahtuman toteuttaminen ammattimaisesti ja taloudellinen tasapaino huomioiden. Johdat hallitusti monitahoista tehtäväkenttääsi, johon kuuluvat mm. yhteistyö julkisen sektorin rahoittajien suuntaan, neuvottelut eri kulttuureista ja maista tulevien taitelijaryhmien tai heidän edustajiensa kanssa ja yhteistyön tiivistäminen yhteistyökumppaneiden kanssa ja uusien kumppaneiden ja tukijoiden houkuttelu toimintaan mukaan. Toimit yhdistyksen vakituisten työntekijöiden motivoivana esimiehenä sekä innostavana johtajana tapahtumaan osallistuville lukuisille määräaikaisille ja vapaaehtoisille työntekijöille. Raportoit Kuopio Tanssii ja Soi ry:n hallituksen puheenjohtajalle.

Pystyt itsenäisellä otteella ottamaan kokonaisvastuun yhdistyksen toiminnasta ja taloudesta heti kesän 2022 jälkeen. Aktiivisella ennakoinnilla varmistat hyvän startin vuoden 2023 tapahtuman tuottamiselle tavoitteenasi tapahtuman vetovoiman, vaikuttavuuden ja mediakiinnostavuuden edelleen kasvattaminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Kokemusta ja osaamista monimutkaisten tai -tahoisten tapahtumakokonaisuuksien tai projektien järjestelmällisestä johtamisesta ja organisoinnista
 • Kykyä johtaa sekä omaa ammattitaitoista operatiivista organisaatiota että kulttuurialalla toimivia taiteellisen taustan omaavia henkilöitä ja osaajia
 • Hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja hyvin erilaisten tahojen suuntaan (mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö, Kuopion kaupunki, säätiöt, yhdistykset, taiteilijaryhmät, yritykset)
 • Riittävää taloudellisten asioiden osaamista budjetoinnissa ja toiminnan kokonaisvastuussa onnistumiseksi
 • Markkinoinnin ja viestinnän riittäviä taitoja ja kykyä ohjata tämän osa-alueen ulkopuolisia resursseja
 • Mielellään mahdollisimman kattavia verkostoja olemassa olevien ja potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden suuntaan
 • Hyviä esiintymistaitoja ja hyvää ulosantia julkisten esiintymisten yhteydessä
 • Paineensietokykyä eteen sattuvissa yllättävissä tilanteissa, joita isojen tapahtumien järjestämisessä usein eteen tulee 
 • Valmiutta asua pysyvästi Kuopiossa tai lähiseudulla
 • Matkustusvalmiutta Suomessa ja pienissä määrin mahdollisesti ulkomailla
 • Suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi

Kuopio Tanssii ja Soi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä Kuopion seudun vetovoimaisuuden kasvattamiseksi ja kulttuurialan toiminnan edistämiseksi. Tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä sekä yhdistyksen omien rautaisten ammattilaisten kanssa että hyvin moninaisten kumppanitahojen kanssa aina kansainvälisiin kuuluisuuksiin asti. Vuosittaisen tapahtuman yhteydessä näet konkreettisella tasolla oman ja johtamasi organisaation työn tulokset ja samalla syntyy uusia kehitysideoita yhdistyksen toiminnan ja tapahtuman edelleen kehittämiseksi.  

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 3.4.2022. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_johtamisen_vaikutus_tyovoiman_saatavuuteen
Johtamisen vaikutus työvoiman saatavuuteen
Tänä päivänä osaajien houkuttelussa töihin yritysten ja organisaatioiden maine ja työnantajamielikuva ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa.
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Etsitkö uutta työtä? Headhunterin vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen.
InHuntBlogi_Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena-tai turvattomuuden_plain
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden Helsingin Sanomien Turvallisuus -liitteen (viikko 48/2022) Puheenvuorossa Jarno Limnéll...
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa