• Yrityksen nimi
    Suomen Kuvalehti, Otavamedia Oy
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Jari Tourunen 0400-560 836, jari.tourunen@inhunt.fi

Etsimme politiikan, talouden ja yhteiskunnallisten aiheiden huippuosaajaa

Suomen Kuvalehti on laadukas suomalainen aikakauslehti, jolla on sitoutunut ja kasvava lukijakunta. Suomen Kuvalehti ilmestyy painettuna ja digitaalisena näköislehtenä sekä päivittäin verkossa. Suomen Kuvalehti käsittelee ajankohtaisia kotimaan ja ulkomaan tapahtumia, yhteiskunnallisia asioita, talouden ja politiikan aiheita, kulttuuri-ilmiöitä sekä tiedettä. Lehden päätoimittaja on Matti Kalliokoski. Suomen Kuvalehteä julkaisee Otavamedia Oy.

Tämä on tilaisuus tehdä parasta

Etsimme osaavaa ja rohkeaa toimittajaa, joka hallitsee suvereenisti politiikan ja talouden aiheet.

Olet etsimämme henkilö, jos kykenet kirjoittamaan yhteiskunnasta laajasti, syvällisesti, terävästi ja oivaltavasti. Sinulla on hyvät verkostot ja luontainen taito verkostoitua lisää.

Sinulla on kyky pureutua aiheisiin ytimeen saakka. Hallitset pitkien juttujen kirjoittamisen niin, että lukijan mielenkiinto säilyy loppuun asti. Osaat kuitenkin kirjoittaa myös lyhyempiä uutisjuttuja sekä painettuun lehteen että verkkoon.

Sinulle on tärkeätä se, että juttusi on laadukas kokonaisuus. Olet sitoutunut työskentelemään yhteistyössä kuvaajien, graafikoiden, editoreiden ja digiosaajien kanssa sen eteen, että lukijat saavat parhaan mahdollisen lukukokemuksen.

Olet luonnostasi innostunut yhteiskunnan ilmiöistä, jotka puhuttavat suomalaisia. Osaat kaivaa esiin näkökulmia ja aiheita, joita muut toimittajat eivät hoksaa.

Olet kunnianhimoinen aiheiden ja uutisten suhteen. Nautit siitä, että sinä ja Suomen Kuvalehti tarjoatte uutisia ja puheenaiheita. Et koskaan etkä missään tapauksessa tingi hyvän journalismin periaatteista, kuten lähdekritiikistä.

Suomen Kuvalehti tarjoaa tueksesi ainutlaatuisen ja joustavan työskentely-ympäristön sekä innostavan kollegajoukon.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 5.5.2021 mennessä tai kysy lisää InHuntin Senior Headhunter Jari Touruselta, puhelin 0400-560 836 tai  jari.tourunen@inhunt.fi.

Tutustu lehteen: suomenkuvalehti.fi

Closed