Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry on alan yksityisten yrittäjien etujärjestö. SBL on perustettu jo vuonna 1961. Liitto palvelee jäseniään vastaten toimialan edunvalvontatyöstä ja jäsenpalveluista. Tärkeimmät toimintakohteet ovat yrittäjien liiketoiminta- ja kilpailuedellytysten säilyminen, liikepaikkojen tasapuolinen saatavuus sekä öljy-yhtiön ja kauppiasyrittäjän välisen sopimussuhteen kysymykset. Tärkeää on myös jäsentenvälisen yhteistyön ja verkostoitumisen edistäminen.

Etsimme nyt uutta ja energistä

TOIMITUSJOHTAJAA

vaikuttamaan ja näkymään.

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:

  • kauppiastapahtumien järjestämien, joista tärkeimpinä SBL- päivät ja Huoltoasemapäivät
  • toimialan ja jäsenten edunvalvonta
  • yhteydenpito öljy-yhtiöihin ja muihin alan toimintaan vaikuttaviin sidosryhmiin
  • neuvontapalvelut muun muassa työsuhdekysymyksissä
  • tiedottaminen, jäsentiedotteet ja medianäkyvyys
  • ilmoitusmyynti Bensiiniuutisiin ja muu varainhankinta
  • jäsenedut ja niiden kehittäminen
  • hallitustyöskentelyn järjestelyvastuu ja sihteerin tehtävä

Odotamme sinulta kokemusta työskentelystä yrittäjäkentässä ja mielellään myös myynnillisistä tehtävistä. Edunvalvontatyö ja vaikuttaminen ovat sinulle tuttua, ehkä hallitset jopa mediapelin. Olet aiemmissa tehtävissäsi tutustunut huoltamoalaan ja tunnet alan kehitystrendit. Työsuhde- ja sopimusasiat eivät sinua pelota.

Henkilönä olet aktiivinen ja energinen vaikuttaja sekä vakuuttava esiintyjä. Olet jo hyvin verkostoitunut ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on ehkä kaupallinen koulutus tai tausta. Tulet toimeen myös englannin kielellä, ruotsin hallinta on etu. Etsimme käytännönläheistä toiminnanjohtajaa ja moniosaajaa mielenkiintoisen toimialan näköalapaikalle.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen vaikuttamisen paikan jäsenistön ja koko toimialan kehitykseen sekä samalla verkostosi laajentamiseen. Palkkausmalli tukee aktiivista toimintaasi ja mahdollistaa hyvät ansiot. Toimenkuvan kehittäminen jatkossa haluamaasi suuntaan on sinusta kiinni. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa ja työhuoneesi voi sijaita pääkaupunkiseudulla, Seinäjoella tai kotonasi.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta viimeistään 10.12.2020. Toimi kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Atte Andersson, puh. 044 9755 602.

Hae paikkaa