• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Muonio
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Jan-Erik Lagerström, p. 040 539 4339 sekä Stig Hedberg, p. 044 330 3132.

Haluatko hoitaa työmatkasi koiravaljakoilla, moottorikelkalla tai koskikajakilla?

Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä matkailualan ammattilainen ja haluat työskennellä vastuullisessa edelläkävijäyrityksessä, joka kuuluu myös Suomen suurimpiin ohjelmapalveluyrityksiin? Mikäli vastasit kyllä, niin Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä toteuttamaan itseäsi.

Harriniva sijaitsee Tunturi-Lapin Muoniossa keskellä Lapin lumoavinta luontoa. Harriniva-perheeseen kuuluvat Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World, Torassiepin porotila, mökkikylä ja Winter Village, Galdotievan rajakauppa ja mökkikylä, Polar-Lento, monipuoliset ympäripuoliset ohjelmapalvelut Harriniva Safaris ja Harriniva Huskyfarm sekä kymmeniä eräkämppiä Tunturi-Lapin alueella.


Etsimme liiketoimintamme kehittämis- ja johtamistyöhön dynaamista

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat tehtävässä henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelun laatutasosta sekä yrityksen tuloksesta, kannattavuudesta ja jatkuvuudesta. Lisäksi vastuullasi on liiketoiminnan kehittäminen ja strategia yhdessä hallituksen kanssa, operatiivisen toiminnan ohjaus, henkilöstöjohtaminen, hallinto sekä vastuu perheyhtiössämme vallitsevasta hyvästä työilmapiiristä. Johdat 60-180 hengen asiantuntija tiimiämme, satoja hyvin hoidettuja eläimiä ja merkittävää infrastruktuuria todellisten erämaakokemusten tarjoamiseksi asiakkaillemme.

Menestyt tehtävässä, jos olet aiemmin johtanut menestyvää matkailualan liiketoimintaa ymmärtäen, että kasvun ei tarvitse olla kannattavan liiketoiminnan este. Sinulla on kyky kehittyä, kehittää ja viedä muutosta eteenpäin organisaatiossa. Johdat luontevasti ja mutkattomasti niin ihmisiä kuin prosessejakin. Olet esimiestyössäsi rauhallinen ja määrätietoinen ja hyvien sosiaalisten taitojesi ansiosta menestyt hyvin yhdessä oman henkilökunnan, asiakkaiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet toiminnassasi suunnitelmallinen ja jämäkkä sekä Sinulla on erinomainen toimeenpanokyky. Sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia unohtamatta pieniä yksityiskohtia. Arvostamme aiempaa kokemusta ja näyttöjä kansainvälisistä verkostoista ja uusien markkinoiden avaamisesta.

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta matkailutoimialalta
  • loma-/elämyskohteen kokemusta
  • viihde-/matkailupalvelujen asiantuntemusta
  • hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan osaamista
 • Näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta
 • Proaktiivisuutta, päämäärätietoista työskentelyotetta
 • Visionääristä näkemystä luontokohteiden tulevaisuuden kehittämiseen
 • Erittäin hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot, nautit ihmisten kanssa työskentelystä
 • Kansainvälisyyttä ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Muut kielet lasketaan eduksi.
 • Laadunhallinnan ja prosessien kehitystä ja niiden varmistamista
 • Sitoutumista ja valmiutta asua alueella
 • Et pelkää laittaa itseäsi likoon

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen liiketoiminta- ja palvelukokonaisuuden. Rennon ja upean työskentely-ympäristön, jossa työntekijät ja asiakkaat tuntevat olonsa upeaksi. Osaavan, innokkaan ja tehtäviinsä sitoutuneen henkilökunnan. Pääset Lapin matkailun näköalapaikalle kehittämään ja johtamaan hyvämaineista, vahvaa ja aidosti kestävään kehitykseen panostavaa yritystä. Vaikka rooli ja vastuut vaativat vahvaa itsenäisyyttä, saat Harrinivan ja Pietikäisen perheen ja koko tiimin täyden tuen ja kannustuksen. Saat myös kilpailukykyisen palkan ja elämyspalveluja tuottavan yrityksen suomat edut ja mahdollisuudet. Pääset nauttimaan puhtaasta luonnosta ja upeista ulkoilumahdollisuuksista.

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan ”Hae paikkaa” -linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Jan-Erik Lagerström, p. 040 539 4339 sekä Stig Hedberg, p. 044 330 3132.

Hae paikkaa