• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Rauma
  • Lisätietoja antaa

    Harri Knaapi, 045 8698228 ja Stig Hedberg 044 330 3132

TEXpro Oy on Suomen johtavia teollisuuden teknisten kuitutuotteiden toimittajia. Olemme toimineet suomalaisen teollisuuden parissa jo 20 vuoden ajan. Asiakkaamme monilla eri toimialoilla terästeollisuudesta laitevalmistukseen arvostavat varmoja toimituksiamme ja korkealaatuisia tuotteitamme. Ymmärrämme vaativat tuotanto-olosuhteet, joissa tuotteilta edellytetään kuumankestävyyttä ja räätälöintiä asiakkaan prosessiin sopiviksi. Saamme edelleen palvella monia samoja asiakkaita kuin toiminnan alkaessa vuonna 2001. Haluamme, että asiakkaamme saavat jatkossakin tuotteidemme avulla parhaan mahdollisen hyödyn prosesseistaan.

Haemme Rauman tehtaallemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat tehtävässäsi myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta, päämiessuhteista sekä yleisjohdollisista tehtävistä mm. talouden, henkilöstön, toiminnanohjauksen ja laatujärjestelmän osalta. Johdat yhtiön kannattavaa kasvua ja raportoit hallituksen puheenjohtajalle.

Käytännönläheisessä tehtävässäsi kohtaat asiakkaita eri myyntitilanteissa. Neuvottelet päämiesten kanssa ja ylläpidät heidän kanssaan reiluja, joustavia, konsultoivia ja laadukkaita toimittajasuhteita. Huolehdit työpaikan hyvästä työilmapiiristä sekä henkilökunnan työtyytyväisyydestä ja -motivaatiosta. Hyödynnät tuotannossa organisointi- ja priorisointikykyäsi.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa sinua auttaa, kun sinulla on kokemusta ja tuloksellisia näyttöjä onnistuneesta myyntityöstä ja asiakassuhteiden hoitamisesta, esimieskokemus ja -osaaminen, ostotoiminnan ja toimittajasuhteiden hoidon osaaminen, kunnossapidon kokemus, englannin kielen taito sekä yleisjohdolliset kyvyt.
Olet tehtävässäsi sekä oman henkilökunnan että ulkoisten sidosryhmien kanssa läheisesti ja tiiviisti tekemisissä, joten hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä merkityksessä tehtävien hoitamisessa.

Pääset kehittämään ja viemään eteenpäin jo valmiiksi hyvässä kunnossa olevaa ja hyvät kasvumahdollisuudet omaavaa yritystä. Saat suuren toimintavapauden yrityksen kulttuurin, arvojen ja yhdessä laaditun strategian puitteissa. Pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen työskentely-ympäristöön. Saat työsi tueksi hallituksen vahvan ammattiosaamisen, osaavan ja yhteen hiileen puhaltavan henkilökunnan sekä pitkät ja luottamukselliset asiakas- ja päämiessuhteet.

Hae tehtävää alla olevan ”Hae paikkaa” -linkin kautta ja liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi.Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunterit Harri Knaapi, 045 869 8228 ja Stig Hedberg, 044 330 3132 ja stig.hedberg@inhunt.fi.

Hae paikkaa