Toimitusjohtaja

Mikkeli

Suur-Savon Sähkö -konsernin toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen, puh. 050 596 5482, varmimmin tavoitettavissa 12.11.2021 klo 9:00 -10:00 ja 15.11.2021 klo 17.30-18.30.
Evisio Oy:n hallituksen puheenjohtaja Milla Ratia, puh. 050 577 0703 varmimmin tavoitettavissa 11.11.2021 klo 16:00-17:00 ja 18.11 klo 8:00 – 9:00.
Lisäksi Senior Headhunterit Tarja Ilvonen, puh. 050 569 1921 tai Timo Viljakainen, puh. 040 503 5554.

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden älykästä kunnossapitoa! Suur-Savon Sähkön konserni panostaa älykkään kunnossapidon liiketoimintaan uuden perustettavan yhtiön myötä. Uusi perustettava yhtiö tulee mahdollistamaan uudenlaisen data- ja analytiikkapohjaisen kunnossapidon. Evisio Oy haluaa olla datapohjaista toimintamallia tarjoava älykkään kunnossapidon edelläkävijä. Tähän tarvitsemme näkemyksellistä ja osaavaa

TOIMITUSJOHTAJAA

Haluat olla kasvattamassa skaalautuvaa uutta liiketoimintaa. Olet aikaansaava ja osaat kääriä hihat niin teknologian kuin muutosjohtamisen osalta. Vaikka elät ja hengität modernia teknologiaa, osaat tunnistaa riittävän kypsät teknologiat, joista on aidosti hyötyä liiketoiminnalle. Vuorovaikutus ulkoisten sidosryhmien kanssa ja vaikuttaminen on sinulle luontaista. Olet innostava yhteistyökumppani.

Roolissasi

 • Vastaat yhtiön strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä tuloksesta.
 • Vastaat teknologiavalinnoista ja niiden elinkaarijohtamisesta.
 • Pääset työskentelemään myös ”kädet savessa” mm.  droneteknologian, analytiikan ja myynnin parissa.

Odotamme sinulta

 • Laajaa ymmärrystä ja näkemystä teknologisista ratkaisuista sekä edistyksellisen analytiikan soveltamisesta liiketoiminnan kehittämiseen.
 • Näyttöä liiketoiminnan tuloksen johtamisesta.
 • Ulospäinsuuntautumista ja positiivista ”can do” asennetta.
 • Erinomaisia viestintä- ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi. Muiden pohjoismaisten kielten osaaminen olisi hieno lisä.
 • Ymmärrystä yrityksen taloudesta.
 • Täsmällisyyttä ja tavoitteellisuutta.

Arvostamme

 • Kokemusta vaikuttamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä.
 • Startup-henkisyyttä.
 • Paineensietokykyä ja keskeneräisyyden sietämistä – Maailma ei ole vielä valmis.

Tarjoamme:

 • Vastuullisen tehtävän, jossa saat valtavaa ammatillista kasvua.
 • Pääset tekemään aivan uusia innostavia asioita.
 • ”Droneperspektiivinäkymän” älykkään kunnossapidon liiketoimintaan.
 • Aktiivisen hallituksen ja muiden konsernin osakkuusyhtiöiden tuen: Haluamme, että onnistut!
 • Konsernin laajat henkilöstöedut, mm. laajat terveys- ja hyvinvointipalvelut.

Jos kaikkiin ei tullut ruksia, ei hätää! Tehtävään voidaan palkata myös henkilö, jolla on merkittävää kehityspotentiaalia ja joka on vahvasti motivoitunut rakentamaan älykkäämpää kunnossapitoa. Jos kokemuksesi ei siis kata kaikkia osaamisalueita, saat niihin tarvittaessa tukea. Fyysinen työpaikkasi sijaitsee Mikkelissä, Etelä-Savossa, mutta konsernissa sovelletaan joustavasti hybridityön mahdollisuuksia.

Kysy lisää ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta.

Suur-Savon Sähkö -konserni

Suur-Savon Sähkön perustehtävänä on toimittaa luotettavasti energiaa ja siihen liittyviä palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin. Olemme haastavan järvisuomalaisen toiminta-alueen paras ja kustannustehokkain osaaja, joka tuottaa erilaisia verkostoinfra- ja tuotantolaitosratkaisuja. Energiakonserniin kuuluu myös valtakunnallisilla kilpailluilla markkinoilla toimivia yhtiöitä, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Palveluksessamme on noin 110 energia-alan ammattilaista.

Evisio Oy

Evisio Oy on datapohjaista toimintamallia tarjoava älykkään kunnossapidon edelläkävijä, joka tarjoaa älykkään kunnossapidon data- ja analytiikkaan pohjautuvaa toimintamallia valtakunnallisesti. Toimimme infratoimialojen kunnossapidon hiilijalanjäljen pienentämisen mahdollistajana ja asiakaskokemuksen parantajana. Toimintamme perustuu vahvasti verkostoitumiseen ja kumppanuuksiin. Yhtiö kuuluu Suur-Savon Sähkö -konserniin.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Head of Quality
Hankejohtaja
Rakennuttajajohtaja
Director, Finance and Administration
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen_Kari Juutilainen_plain
Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen?
Olen InHunt Groupin toimari ja enemmistöomistaja. Aloitin InHunt Groupissa tasan 10 vuotta sitten, eli elokuussa 2012 headhunterina. Tapasin Hannu Männyn (toinen...
Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa