Toimitusjohtaja

Lahti / Päijät-Häme

Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 tai Senior Headhunter Terhi Ahokas +358 50 388 9600

Lahden Pysäköinti Oy tarjoaa yrityksille ja yksityisille maksullista pitkä- tai lyhytaikaispysäköintiä kaupungin parhailla paikoilla. Kehitämme pysäköintimahdollisuuksia Lahdessa ylläpitämällä, rakennuttamalla tai vuokraamalla ja parkkitaloja (Silta-, Tori-, Matka-, Hansa- ja Sairaalaparkki) ja kadunvarsipysäköintipaikkoja. Toimintamme on merkittävässä kasvussa ja käynnissä olevat hankkeet (Kartanoparkki ja Harjuparkki) tulevat entisestään parantamaan pysäköintimahdollisuuksia. Yritys on Lahden kaupungin omistama tytäryhtiö, joka on perustettu vuonna 1990.

Haemme uutta 

TOIMITUSJOHTAJAA

luotsaamaan Lahden Pysäköinti Oy:n kohti seuraavaa askelta. Huolehdit valitun strategian määrätietoisesta toteutuksesta ja kehität uusia pysäköintiratkaisuja ja laajennettua palvelutarjontaan. Toimitusjohtajana vastaat yhtiön kannattavuudesta ja arjen toiminnan johtamisesta sekä käynnissä olevien investointihankkeiden tuloksellisesta läpiviennistä. Raportoit tehtävässäsi yhtiön hallitukselle.

Olet näkemyksellinen vaikuttaja, ottaen proaktiivisen roolin kaupungissa. Tunnistat tulevaisuuden markkinamuutokset ja huomiot niiden vaikutuksen yrityksen toiminnan kehittämisessä. Sinulla on näkemystä pysäköintipalveluiden ja digitalisoinnin kehittämisestä. Ymmärrät henkilöstö- ja asiakaskokemuksen merkityksen yrityksen pitkäaikaisen menestymisen takaajana.

Tunnet numerot ja pystyt johtamaan niiden kautta. Osaat sekä liiketoimintatalouden, investoinitihankkeiden ja ihmisten johtamisen. Tulosvastuu ja tuloksen parantaminen sekä tulevaisuuteen tähtäävä ajattelutapa on sinulle itsestäänselvyys. Vuorovaikutat ja viestit hyvin niin suomeksi kuin englanniksi. Kokemus toimialasta ja korkeakoulututkinto luetaan eduksesi.

Jos olet aikaansaava, hyvin myös paineen alla toimiva sekä johdonmukaisesti tehtäviäsi hoitava liiketoiminta- ja henkilöstöjohtamisessa näytöt omaava, niin tästä tehtävästä kannattaa olla kiinnostunut.  

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja joustavan työn, jossa pääset rakentamaan tiimisi kanssa yrityksen kulttuurin sekä tapanne toimia. Tässä työssä saat myös kehittää uutta ja vaikutat merkittävästi lahtelaisten ja kaupungissa asioivien ihmisten arjen sujumiseen.
 
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 tai Senior Headhunter Terhi Ahokas +358 50 388 9600. Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo aloitettu. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa