Toimitusjohtaja

Kuopio / Pohjois-Savo

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Fennogate Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita apteekeille ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja toimintamme perustana ovat laadukkaat ja innovatiiviset tuotteet sekä ammattitaitoiset kumppanit. Yhdistämme asiakkaiden, toimittajien ja yhteistyökumppaneiden välistä tietotaitoa sekä liiketoimintaa luoden lisäarvoa kaikille osapuolille. Tuotevalikoimaamme kuuluu lääkinnällisiä laitteita, ravintolisiä- ja vitamiineja sekä kosmeettisia tuotteita.

Asiakkaat tuntevat Fennogate Finlandin laadukkaista Apteq- ja Ainoa -tuotesarjoista.

Toimitusjohtaja

Fennogate Finland tarjoaa nyt mielenkiintoisia haasteita ja hakee kasvuorientoitunutta

TOIMITUSJOHTAJAA  

vastaamaan yhtiön operatiivisesta toiminnasta.   

Tärkeimmät tehtäväsi ovat yhtiön liiketoiminnan johtaminen P&L-vastuulla, toiminnan kehittäminen ja strategian päivittäminen yhdessä hallituksen kanssa palvelemaan yhtiön kasvutavoitteita. Toimit suorana esimiehenä yhtiön avainhenkilöstölle ja johdat keskeisiä toimintaprosesseja strategian ja yhtiön edun mukaisesti. Osallistut aktiivisesti myynti- ja markkinointitoimintoihin, asiakashankintaan sekä tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden etsintään ja olet mukana tukemassa yhtiön vastuullisia henkilöitä heidän arjessaan. Seuraat tarkasti markkinoiden tilannetta ja kehität muuttuvaan markkinaan sopivia uusia ratkaisuja. Työskentelet tiiviisti yhtiön johtoryhmän kanssa ja raportoit tehtävässäsi yhtiön hallitukselle

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kokemusta huippuasiantuntijoiden johtamisesta ja näyttöjä toiminnan ja myynnin menestyksekkäästä kasvattamisesta. Pystyt luomaan veto- ja pitovoimaisen organisaation ja toimintamallin, joka houkuttelee mukaansa alan kovimmat osaajat. Sinulla on kokemusta sekä toimittaja- ja yhteistyökumppaniverkoston luomisesta ja kehittämisestä että uusien asiakkuuksien hankinnasta ja niihin liittyvistä sopimusneuvotteluista. Tunnet kattavasti kuluttajatuotteiden myynnin ja markkinoinnin kentän ja liiketaloudellinen osaamisesi ja kokemuksesi auttaa sinua saavuttaman asetetut kasvutavoitteet. Alakohtainen (farmasia, lääke) kokemus/koulutus ei ole välttämätön. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Henkilönä olet yhtiön tavoitteisiin tiukasti sitoutuva kehittäjä. Ymmärrät huippuasiantuntijoiden johtamisen lainalaisuudet ja johdat heitä valmentavalla ja tilaa antavalla otteella. Haluat oppia itsekin uutta ja sinulla on kyky kuunnella asiantuntijaa. Pystyt katsomaan tavoitteita pitkällä tähtäimellä samalla kun johdat kuukausi- ja kvartaalisuunnitelmien mukaisesti. Yrittäjähenkisyys näkyy henkilökohtaisena sitoutumisena sovittuihin tavoitteisiin ja sitkeytenä tiukimmissa paikoissa. Ihmisjohtamisen ohella sovellat mielelläsi myös erityyppisiä toiminnan kehittämiseen liittyviä seurantamenetelmiä.

Fennogate Finland Oy tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan vahvassa kasvussa olevaan yritykseen, jossa pääsee kiihdyttämään kasvua entisestään, hyvät kannustimet, osaavan ja motivoituneen tiimin ja erinomaisen brändin.

Toimipiste on Kuopiossa, mutta tehtävää voi hoitaa osittain myös muulta paikkakunnalta. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla.  

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.03.23. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040-8439 221.

Fennogate Finland Oy:n tuotteista löydät lisätietoa osoitteista www.apteq.fi ja www.apteekinainoa.fi.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa