• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Lahti
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Harri Vuontelo 044-577 1204 ja Senior Headhunter Timo Viljakainen 040-503 5554

Provincia Oy on kuuden päijäthämäläisen kunnan sekä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, Koulutuskeskus Salpauksen ja Päijät-Hämeen liiton omistama yritys, joka tuottaa monipuolisia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Yhtiön visio on olla palveluasenteesta ja korkeasta asiakas-tyytyväisyydestä tunnettu talous- ja henkilöstöhallinnon kumppani kunta- ja valtionhallinnon organisaatioille.

Provincia Oy:n palveluksessa on n 100 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli n 14 miljoonaa euroa. Yhtiön kotipaikka on Lahti.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen, etsimme uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Odotamme Sinulta vankan esimieskokemuksen lisäksi hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja sekä käytännön työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme digitalisaation ja robotiikan ymmärrystä taloushallinnon prosessien tehostamisessa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös kokemusta ja hyvää ymmärrystä palveluliiketoiminnan johtamisesta. Koska asiakkaamme ovat julkisen sektorin toimijoita pidämme suotavana, että uudella toimitusjohtajalla on kokemusta yhteistyöstä julkisen sektorin kanssa. Olet taitava neuvottelija, joka haluaa myös henkilökohtaisesti pitää hyvää huolta asiakkaistamme.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutason tutkinto, näyttöjä vaativien projektien onnistuneesta läpiviennistä ja kyky saada haluttuja muutoksia aikaan.

Ihmisenä olet sosiaalinen, yhteistyökykyinen ja jämäkkä. Esimiehenä olet kannustava, innostava ja tavoitteellinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-taidot.

Tarjoamme tehtävään sopivalle henkilölle todella mielenkiintoisen ja alati kehittyvän työympäristön, jossa pääsee hyödyntämään osaamistaan ja kokemustaan. Tässä tehtävässä pääsee tutustumaan perusteellisesti Päijät-Hämeen kuntakenttään ja siellä oleviin julkisen sektorin toimijoihin. Toimitusjohtajalla on suuri vapaus toteuttaa yhtiön strategiaa oman näkemyksensä mukaan tiiviissä yhteistyössä hallituksen kanssa. Saat tueksesi sitoutuneen ja motivoituneen henkilöstön, jolla on paljon kokemusta, osaamista ja kehittämishalua. Tarjoamme kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi hyvät henkilöstöedut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 17.8.2020 mennessä, mutta toimi nopeasti koska käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupista Senior Headhunter Harri Vuontelo 044 577 1204 ja Senior Headhunter Timo Viljakainen. 040 503 5554.

Closed