Toimitusjohtaja

Liminka

Aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Meillä Efficient Network Partner Oy:ssä liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. Kumppaneidemme kanssa me ENP:llä haluamme erottua laadulla, sovitussa aikataulussa pysymisellä sekä avoimella ja rehellisellä toiminnalla. Näin kehitämme yhteistyötä, sekä koko alan toimintaa. Tavoitteemme on tehdä työt niin, että asiakkaan elämä helpottuu. ENP on vuonna 2014 perustettu voimakkaasti ja kannattavasti kasvava yhtiö. Liikevaihtomme kuluvalla tilikaudella tulee olemaan noin 22 M€. Toimimme kotimaisilla markkinoilla tällä hetkellä noin 60 oman henkilön voimin kuudesta eri toimipisteestä käsin. Pääkonttorimme sijaitsee Limingassa.


Etsimme yhtiöömme

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävänäsi on operatiivinen ja taloudellinen kokonaisvastuu yhtiön toiminnassa. Vastaat yhtiön liiketoiminnasta, sen kehittämisestä ja tuloksesta, sekä yhtiön strategisesta suunnittelusta ja sen toteuttamisesta.

Sinulla on hyvä käytännönläheinen liiketoiminta- ja talousosaaminen sekä näyttöjä toimivasta ja tuloksellisesta henkilöstö- ja liiketoimintajohtamisesta. Toimit aktiivisesti asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja oman henkilöstön kanssa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olet valmentava henkilöjohtaja sekä aikaansaava, yrittäjähenkinen ja toimeen tarttuva persoona. Sinulla on kunnianhimoa onnistua hyvin työssäsi ja halu tehdä tulosta. Sinulla on tarkkuutta ja jämäkkyyttä asioiden hoitamisessa, mutta samaan aikaan myös rentoutta, hyvää tilannetajua ja kykyä ylläpitää yhtiön vaalimaa avointa, mukavaa ja hyvän yhteishengen työilmapiiriä.
Projektiliiketoimintakokemus ja -osaaminen katsotaan selkeäksi eduksi.

Pääset mukaan menestyvään, kannattavasti kasvavaan ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavaan yhtiöön, jossa on osaava, kehityshaluinen, rento ja tekevä henkilöstö sekä hyvä työilmapiiri. Pääset kehittymään ja kasvamaan yhtiön mukana sekä saat kilpailukykyisen ansiotason ja mahdollisuuden omistajuuteen.

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan ”Hae paikkaa” linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, p. 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa