• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Liminka
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Meillä Efficient Network Partner Oy:ssä liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. Kumppaneidemme kanssa me ENP:llä haluamme erottua laadulla, sovitussa aikataulussa pysymisellä sekä avoimella ja rehellisellä toiminnalla. Näin kehitämme yhteistyötä, sekä koko alan toimintaa. Tavoitteemme on tehdä työt niin, että asiakkaan elämä helpottuu. ENP on vuonna 2014 perustettu voimakkaasti ja kannattavasti kasvava yhtiö. Liikevaihtomme kuluvalla tilikaudella tulee olemaan noin 22 M€. Toimimme kotimaisilla markkinoilla tällä hetkellä noin 60 oman henkilön voimin kuudesta eri toimipisteestä käsin. Pääkonttorimme sijaitsee Limingassa.


Etsimme yhtiöömme

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävänäsi on operatiivinen ja taloudellinen kokonaisvastuu yhtiön toiminnassa. Vastaat yhtiön liiketoiminnasta, sen kehittämisestä ja tuloksesta, sekä yhtiön strategisesta suunnittelusta ja sen toteuttamisesta.

Sinulla on hyvä käytännönläheinen liiketoiminta- ja talousosaaminen sekä näyttöjä toimivasta ja tuloksellisesta henkilöstö- ja liiketoimintajohtamisesta. Toimit aktiivisesti asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja oman henkilöstön kanssa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olet valmentava henkilöjohtaja sekä aikaansaava, yrittäjähenkinen ja toimeen tarttuva persoona. Sinulla on kunnianhimoa onnistua hyvin työssäsi ja halu tehdä tulosta. Sinulla on tarkkuutta ja jämäkkyyttä asioiden hoitamisessa, mutta samaan aikaan myös rentoutta, hyvää tilannetajua ja kykyä ylläpitää yhtiön vaalimaa avointa, mukavaa ja hyvän yhteishengen työilmapiiriä.
Projektiliiketoimintakokemus ja -osaaminen katsotaan selkeäksi eduksi.

Pääset mukaan menestyvään, kannattavasti kasvavaan ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavaan yhtiöön, jossa on osaava, kehityshaluinen, rento ja tekevä henkilöstö sekä hyvä työilmapiiri. Pääset kehittymään ja kasvamaan yhtiön mukana sekä saat kilpailukykyisen ansiotason ja mahdollisuuden omistajuuteen.

Lähetä CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan ”Hae paikkaa” linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, p. 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Closed