Toimitusjohtaja, AKK Motorsport ry

Vantaa / Uusimaa

Jari Tourunen puh. 0400 560 836 ja Petri Peltoniemi 0500 840 912.

AKK Motorsport ry toimii suomalaisen autourheilun virallisena edunvalvojana, tukijana, mahdollistajana, turvaajana ja innostajana. Olemme vastuullinen, verkostoitunut ja menestynyt toimija urheilun osalta yhteiskunnassamme. 

Järjestämme yhdessä jäsenseurojemme kanssa korkeatasoisia kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia. Toimintaamme ohjaavat turvallisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Liitto on kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n oikeuksien haltija sekä opetusministeriön ja Olympiakomitean tunnustama kansallinen lajiliitto.  

Liitto omistaa myös markkinointiyhtiön nimeltä AKK Sports Oy, joka tunnetaan mm. vuosittaisen Suomen MM-rallin järjestäjänä. Lisäksi yhtiö tekee TV-tuotantoja ja myy kuvauspalveluja.  

Etsimme suomalaisen autourheilun kattojärjestölle AKK Motorsportille 

TOIMITUSJOHTAJAA 

vastaamaan sekä liiton että markkinointiyhtiön johtamisesta, toiminnasta ja kehittämisestä. Toimitusjohtaja johtaa käytännössä suomalaisen autourheilun uuden tiekartan toteuttamista.  

Odotamme sinulta  

 • Kykyä panna täytäntöön autourheilun uunituore tiekartta ja siihen liittyen kokonaisvaltaista, pitkäjänteistä ja tuloksekasta kehitysotetta. 
 • Kokemusta liiketoiminta- ja henkilöstöjohtamisesta, talouden ohjaamisesta ja seurannasta, tapahtumamarkkinoinnista sekä verkostoitumisesta. 
 • Sitoutumista ja strategista kykyä kehittää liiton ja yhtiön toimintaa sekä rakentaa kotimaisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia. 
 • Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä toimenkuvaan soveltuvaa akateemista koulutusta. 
 • Kykyä kommunikoida englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi. 
 • Erinomaisia leadership- ja ihmissuhdetaitoja sekä esiintymisvalmiuksia.

Eduksi luemme 

 • Kotimaisen ja kansainvälisen urheiluelämän sekä myös autourheilun tuntemuksen. 
 • Kokemuksensrityselämän suhdeverkoston hallinnasta ja projekti- sekä hanketuntemuksesta. 

Tarjoamme Sinulle 

Vastuullisen, haastavan ja innostavan työn kotimaisen autourheilun näköalapaikalla ja kansainvälisen autourheilun tapahtumakentällä. Saat mahdollisuuden rakentaa menestystä osaamisellasi suomalaisittain ainutlaatuisessa tehtävässä. Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet sekä nuorekas, osaava ja dynaaminen työyhteisö omistamissamme toimitiloissa Vantaalla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan kattavat henkilöstöedut. 

 
Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Jari Tourunen puh. 0400 560 836 ja Petri Peltoniemi 0500 840 912.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 21.11.2022 mennessä oheisen linkin kautta: 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa