• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Vantaa
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912
  Senior Headhunter Atte Andersson p. 044 975 5602

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava papereiden sekä pakkaus- ja suurkuvaratkaisujen tukkukauppa. Antalis-ryhmä puolestaan kuuluu japanilaiseen Kokusai Pulp & Paper -konserniin, joka on johtava papereiden, pakkausratkaisujen ja visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija maailmassa. Antalis Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla ja yrityksen palveluksessa on 28 henkilöä. Vuonna 2020 Antalis Oy:n liikevaihto oli 18 milj. euroa. Ydinarvojamme ovat yhteishenki, vaikuttaminen ja luottamus, vastuullisuus sekä muutosmyönteisyys. Tiimihenki on osa DNA:tamme.

Kiinnostaako sinua Antalis Oy:n innostuneen ja osaavan tiimin johtaminen papereiden sekä pakkaus- ja suurkuvaratkaisuiden parissa johtavan eurooppalaisen toimijan palveluksessa? Toimimme kansainvälisessä ympäristössä Suomen markkinassa ja läheisessä yhteistyössä Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän yksiköiden kanssa. 

Arvostatko yhteen hiileen puhaltamista? Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle etsimme nyt uutta 

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävänäsi on kehittää yhtiön myyntiä niin olemassa oleviin asiakassuhteisiin kuin uusiin, suuren myyntipotentiaalin asiakkuuksiin erityisesti pakkausratkaisuiden parissa. Tavoitteena on yhtiön strategian mukaisesti rakentaa ja kehittää liiketoimintaa ja huolehtia, että yrityskulttuuri tukee sitä sekä on valmiina muutoksiin. 

Vastuullasi on ensisijaisesti johtaa organisaatiota ja huolehtia henkilöstöstä sekä vastata yhtiön taloudellisesta tuloksesta. Raportoit divisioonan johtajalle Tanskaan sekä pääkonttorille Ranskaan.

Odotamme sinulta 

 • Aikaisempaa johtamiskokemusta kansainvälisessä ympäristössä
 • Näyttöjä orgaanisen kasvun luomisesta ja tuloksista 
 • Olet luonteeltasi myynnillinen, tavoitteellinen ja periksiantamaton, etkä pelkää haasteita.
 • Kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat johtaa organisaatiota sekä omaa tekemistäsi. 
 • Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta. 
 • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulokselliseen yhteistyöhön. 
 • Sinulla on vahvat neuvottelu-, vaikuttamis- ja viestintätaidot. 
 • Tunnet numerot ja hallitset raportoinnin. 
 • Osaat hyödyntää tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi (Office-ohjelmat, CRM, etäpalaverityökalut esim. TEAMS, SoMe). 
 • Hallitset erinomaisesti englannin kielen.

Arvostamme pakkausratkaisuiden ja paperituotteiden tuntemusta. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen johtotehtävän kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa. Olet tärkeä ja arvostettu osa kansainvälistä tiimiämme, jossa on mukava tehdä töitä. Johdat liiketoimintaa Suomessa ja saat olla mukana ideoimassa ja kehittämässä liiketoimintaa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Erityisen hyviin työsuhde-etuihimme kuuluvat kiinteä palkka, bonusjärjestelmä, autoetu, tietotekniset välineet ja lakisääteistä laajempi työterveyshuolto.

Haluatko olla mukana parhaiden joukossa? Tulemme kasvattamaan Suomessa markkinaosuuttamme korkealle, kuten on muualla Euroopassa tehty. 

Kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään ja tallenna hakemuksesi sekä CV:si viimeistään tiistaina 2.11.2021. Kannattaa kuitenkin toimia mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien kandidaattien haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Hae paikkaa