Toimitusjohtaja Aurinkorannikolle Espanjaan, Anonyymi haku

anonyymi
Costa Del Sol, Espanja / Ulkomaat

Oletko juuri Sinä nälkäinen tuloksentekijä, jonka sydän sykkii uudelle? Nyt loistava mahdollisuus lähteä mukaan Aurinkorannikolle perustettavaan kiinteistönvälitysfirmaan toimitusjohtajan tehtävään. Pääset heti alussa mukaan rakentamaan kansainvälistä brändiä, tavoitteena kasvaa parissa vuodessa merkittäväksi ja tunnetuksi tekijäksi Aurinkorannikon kiinteistönvälitysmarkkinoilla. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että tunnet Aurinkorannikon kiinteistömarkkinat ja sinulla on kokemusta siellä työskentelystä. Kommunikoit suomen kielen lisäksi englanniksi ja espanjakin on riittävällä tasolla hallussa. Sinulla on suoritettuna LKV -tutkinto tai espanjalainen API. Käytät aktiivisesti erilaisia some-kanavia. 

Hyvälle tyypille toimeksiantajamme tarjoaa loistavan mahdollisuuden hyviin ansioihin ja osakkuutta. Tämä on korkean profiilin näytön paikka johtajana ja tarjoaa sinulle näkyvyyttä ja loistavan tilaisuuden edetä omalla urallasi. 

Jos koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 16.1.2023. Liitä hakemukseen CV. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto, puh. +358 40 631 8777 ja Jukka Marttila, puh. +358 40 161 6222.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_johtamisen_vaikutus_tyovoiman_saatavuuteen
Johtamisen vaikutus työvoiman saatavuuteen
Tänä päivänä osaajien houkuttelussa töihin yritysten ja organisaatioiden maine ja työnantajamielikuva ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa.
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Etsitkö uutta työtä? Headhunterin vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen.
InHuntBlogi_Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena-tai turvattomuuden_plain
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden Helsingin Sanomien Turvallisuus -liitteen (viikko 48/2022) Puheenvuorossa Jarno Limnéll...
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa