• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Pirkanmaa
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Terhi Okkonen, 050 388 9600 ja Senior Headhunter, Aluejohtaja Peter Koistinen 0500 668 633

Tam-Silk Oy on lähes satavuotias suomalainen vaatetusalan yritys ja ensimmäinen suomalainen vaatevalmistaja, jolle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Yhteiskunnallinen yritys toimii vastuullisesti ja kantaa yhteiskunnallista vastuuta.

Tam-Silk valmistaa villasilkistä ja puuvillasta erityisesti naisten trikoovaatteita, mutta tekee villasilkkituotteita myös miehille ja lapsille. Yritys valmistaa vaatteita myös tuotemerkeillä Neulomo ja Kalsarit. Tam-Silkin tuotteet valmistetaan pääosin omalla Kangasalan tehtaalla ja niillä on Avainlippu-tunnus. Yrityksen tuotteet myydään lähes kokonaan yrityksen omista verkkokaupoista ja tehtaanmyymälästä.

Vuonna 2018 Tam-Silkin omistus vaihtui ja yhtiössä alkoi uudistumisen ja nopean kasvun aika. Yhtiön markkinointia kasvatettiin ja Tam-Silkin tunnettuus alkoi kasvaa. Yritys on monien mielestä kiinnostava ja sen toimintaa on herättänyt runsaasti huomiota mediassa. Tämä myös näkyy esimerkiksi Facebook-seuraajien määrässä, joita on nykyisin jo 55.ooo ja määrä kasvaa nopeasti.

Tam-Silkin kasvu on nyt vahvaa ja sillä on positiivinen maine perinteisen toimialan uudistajana. Verkkokauppa, läpinäkyvyys, vastuullisuus ja kotimaisuus ovat megatrendejä, joiden ansiosta yhtiö uskoo kasvavansa myös pitkään tulevaisuudessa. Tam-Silk valmistaa nykyisin noin neljännesmiljoonaa tuotetta vuodessa ja työllistää 40 henkilöä. Vuoden 2021 liikevaihto tulee olemaan n. 5 miljoonaa euroa ilman mahdollisia yritysjärjestelyitä. Lisäksi Yhtiö tutkii myös mahdollisuutta listautua Nasdaq OMX FirstNorth -markkinapaikalle.

Tähän uuteen kehitysvaiheeseen haemme nyt

TOIMITUSJOHTAJAA, 

jolla on kokonaisvaltainen liiketoimintavastuu konsernista. Hän johtaa johtoryhmää ja vastaa yhtiön liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä. Toimitusjohtaja toimii myös yhtiön kasvoina julkisuudessa.

 Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

 • Näyttöjä tuloksellista johtamista joko toimitusjohtajana tai liiketoiminnasta yksin vastaavana johtajana
 • Kokemusta muutoksen ja ihmisten johtamisesta sekä uusien liiketoimintojen käynnistämisestä, että yritysjärjestelyistä ja liiketoimintojen synergioiden hyödyntämisestä
 • Erinomaisia henkilöstöhallinnollisia-, viestinnällisiä- ja esiintymistaitoja.
 • Kuluttajamarkkinan ja brändimarkkinoinnin ymmärrystä
 • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin taito katsotaan eduksi
 • Asumista Pirkanmaalla tai valmiutta muuttaa sinne
 • Avointa ja huumorintajuista luonnetta
 • Ripaus auktoriteettia ja karismaakaan ei ole pahitteeksi

Tarjoamme näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä: 

Tam-Silkin yrityskulttuuri on yhdistelmä vanhaa, järjestelmällistä tekstiiliteollisuuden perinnettä ja  nopeaa, innovatiivista start-up-henkeä. Työympäristö on positiivinen ja kannustava. Toimitusjohtajana käytössäsi on pieni ja tiivis johtoryhmä, jota voit myös kehittää ja laajentaa.  

Jos haluat työskennellä suomalaisessa yhtiössä, jonka missio ja visio inspiroivat ja jonka tekeminen on vastuullista ja merkityksellistä, niin tässä on tilaisuutesi.

Kiinnostuithan?

Tallenna hakemuksesi alla olevasta painikkeesta InHunt Group Oy:n järjestelmään pikimmiten tai viimeistään maanantaihin 10.5. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Terhi Okkonen, 050 388 9600 ja Senior Headhunter, Aluejohtaja Peter Koistinen, 0500 668 633. 

Tam-Silk – Suomessa rakkaudella valmistettu.

Teemme puhtaita, laadukkaita ja eettisiä vaatteita Suomessa.

Closed