• Yrityksen nimi
    Novart Oy
  • Sijainti
    Lahti
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi

Novart Oy on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte sekä Petra -keittiöt ja kuluttajamyynnissä asiakkaitamme palvelevat Keittiömaailma- ja Petra-ketjut. Palvelemme valtakunnallisesti myös rakennusliikeasiakkaitamme kokonaisvaltaisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Tuotteemme ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Nastolan tuotantolaitoksellamme.

Etsimme

Tuotannonsuunnittelupäällikköä

vastaamaan Novartin Nastolan tehtaan lyhyen ja pitkän aikavälin tuotannonsuunnittelusta. Tuotat yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa myyntitilausten ja -ennusteiden pohjalta Nastolan tehtaan tuotantokapasiteettiin optimoidun pitkän aikavälin sekä yksityiskohtaisen tuotantosuunnitelman. Myynin lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan tuotanto-, varasto- sekä hankintaorganisaation kanssa. Ennakoit myös materiaali-, vuoro- sekä kapasiteettitarpeet. LIsäksi osallistut toiminnanohjausjärjestelmän muutosprojektiin.

Tehtäväsi kautta saat mahdollisuuden laajaan ja monipuoliseen tehtäväkenttään, jossa osallistut laaja-alaisesti tilaus- ja toimitusketjun kehittämiseen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Sinulla on kokemusta teollisesta tuotannosta, tuotannonsuunnitelusta sekä pitkäjänteisestä työstä. Olet määrätietoinen ja analyyttinen. SInulla on myös periksiantamaton asenne ja  kyky itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot ja kykenet kommunikoimaan eri sidosryhmille. Ennen kaikkea sinulla on kykyä ja halua kehittää ja kehittyä.

Sinulla on soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Koska olemme osa kansainvälistä konsernia, kykenet kommunikoimaan englanniksi, ruotsinkieli lasketaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi 

Hae paikkaa