Tuotantojohtaja

Kuopio / Pohjois-Savo

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439221.

Lumoava Finland Oy on suomalainen, vuonna 1942 perustettu yritys, jolla on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Brändejämme ovat mm. Lumoava, Lumoava x Moomin, Citizen, Rhythm sekä Saurum. 

Olet tuntenut meidät aiemmin nimellä Saurum Osakeyhtiö.
Tavoitteenamme on kasvaa vuosittain ja valmistaa myös seuraavan 80 vuoden ajan
Lumoava-koruja suomalaisille kaikkiin elämän merkityksellisiin hetkiin.

Tuotantojohtaja

Nykyisen tuotantojohtajan siirtyessä urallaan eteenpäin haemme nyt

TUOTANTOJOHTAJAA

vastaamaan yrityksen tuotannosta ja sen kehittämisestä.      

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata Lumoava Finland Oy:n tilaus-toimitusprosessista alkaen myyntiennusteen vastaanottamisesta ja päätyen valmiin tuotteen varastoon saattamiseen. Toimit suorana esimiehenä tuotannon tiiminvetäjille, tuotannon kehityspäällikölle ja tuotantohenkilöstölle, yhteensä noin 25 henkilöä. Vastaat hankintatoimesta tuotannon hankintojen osalta ja tuotannon eri vaiheissa olevista varastoista ja niiden optimaalisesta toiminnasta. Olet keskeisessä roolissa kasvutavoitteiden saavuttamisessa, strategian toteutuksessa ja tuotannon kehittämisessä kasvutavoitteiden mukaisesti. Kehitystyössä hyödynnät tehokkaasti tuotannollisen toiminnan laskentaperiaatteita ja prosessikehityksen menetelmiä sitouttamalla aktiivisesti henkilöstöä mukaan toiminnan tehostamiseen.  Toimit läheisessä yhteistyössä markkinoinnin, myynnin, tuotannon ja tuotekehityksen kanssa ja osallistut yrityksen liiketoiminnan ohjaamiseen johtoryhmän jäsenenä raportoiden yhtiön toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta tuotannon johtamisesta, kehitystyöstä ja tehokkuuden parantamisesta. Luotat johtamisessa sekä tietoon että alaisten ammattitaitoon, jota hyödynnät sopivasti haastamalla ja tavoitteita asettamalla. Olet toiminut yhtiön johtoryhmässä antaen panoksesi yhtiön strategian toteuttamiseksi kehitysideoita esille nostamalla. Sinulla on kokemusta investointien suunnittelusta ja investointiprojektien toteuttamisesta. Tunnet hankinta- ja varastotoimintojen periaatteet ja hyödynnät tehokkaasti esimerkiksi EOQ -mallin mukaisia menetelmiä. Myös ESG -kokonaisuus on sinulle tuttu. Luonnettasi kuvaa parhaiten sanat määrätietoisuus, päättäväisyys, sitoutuneisuus annettuihin tavoitteisiin, positiivinen ja innokas kehittäjä asenne sekä taitavuus ihmisjohtajana.  

Lumoava Finland tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset luomaan uutta ja kehittämään kasvuhakuista ja kannattavaa liiketoimintaa vahvojen brändien ja laadukkaiden sekä tunnettujen tuotteiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus kasvaa roolissasi kykyjesi mukaan ja sitä kautta olla osa suomalaisen huippubrändin menestystarinaa.

Toimipisteen sijaintipaikka on Kuopio.  

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 28.07.24 Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Resort General Manager
Henkilöstöjohtaja
Client Director
Toimitusjohtaja
Ahola Group
Chief Financial Officer
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa