Tuotantopäällikkö

Nokia / Pirkanmaa

Senior Headhunter Peter Koistinen, puh. 0500 668 633.

Nokian Metallirakenne Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys ja kehittynyt vuosikymmenten saatossa rakennustuoteteollisuuden toimittajasta merkittäväksi puolustustarviketeollisuuden kumppaniksi, edelleen muitakin teollisuuden aloja palvellen. Tällä hetkellä liikevaihdosta noin 85 % tulee puolustusteollisuudesta, Puolustusvoimat, Millog ja Patria-Group suurimpina asiakkaina. Muilta teollisuuden aloilta merkittäviä asiakkuuksia on muun muassa Metso-Outotec ja Fortum.
Yrityksen pitkä ikä on seurausta huippuunsa hiotusta ammattitaidosta ja laadusta, sekä asiakkaista ja henkilöstöstä välittävästä yrityskulttuurista. Henkilöstön vaihtuvuus on ollut erittäin vähäistä. Kuluva vuosi tulee olemaan erittäin vahva liikevaihdon kasvaessa yli 2,5 kertaiseksi edellisestä tilikaudesta. Hyvä tilauskanta ulottuu jo useamman vuoden päähän, antaen erinomaisen lähtökohdan kasvun jatkumiselle.

Haemme nyt kasvun ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi kokenutta ja osaavaa

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään esimiesasemassa yrityksen tuotannollista toimintaa kokonaisuudessaan.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata noin 25 henkilön tuotanto-organisaation johtamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja parantaa edelleen toiminnan tehokkuutta. Vastaat tuotannon suunnittelusta ja kuormituksesta asiakastilausten ja oman suunnitteluosaston tuottamien suunnittelukuvien perusteella ja varmistat tuotannossa tarvittavien raaka-aineiden ja komponenttien saatavuuden yhteistyössä teknisen johtajan kanssa. Varmistat toimitusten oikea-aikaisuuden asiakastilausten mukaisesti ja tuotteiden korkean laadun vaativien tuotestandardien edellyttämällä tasolla. Vastuullasi on myös varastojen seuranta ja hallinnointi, resursointi ja jälkilaskenta. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Eduksi katsotaan, kun sinulla on kokemusta vastaavista esimiestason tehtävistä projektivalmistuksen johtamisesta konepajaympäristöstä ja tunnet toimialaan liittyvät valmistusteknologiat. Ymmärrät nimikkeistön hallinnan tärkeyden toiminnan ja sisälogistiikan sujuvuudelle. Sovellat johtamistyössäsi kattavasti nykyaikaisia johtamisen työkaluja, tiedolla johtamista ja hallitset sähköisten järjestelmien käytön johtamisen apuna. Otteesi on aikaansaava ja tuot positiivisella asenteella esille omat ajatuksesi toiminnan edelleen parantamiseksi. Sinulla on tehtävään soveltuva AMK. tai DI-tasoinen insinöörin koulutus ja työssäsi käytät tarvittaessa suomen lisäksi vähintään englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Olet luonteeltasi käytännön tekemisen keskellä viihtyvä ja uusia kehityskohteita hakeva vastuuntuntoinen esimerkin näyttäjä. Lunastat paikkasi asiantuntijoiden silmissä suunnitelmallisella ja avoimella johtamisotteella ja luot edellytyksiä onnistumiselle kannustamalla ja johtamaasi asiantuntijuutta arvostamalla. Yrittäjähenkinen asenteesi näkyy vahvana sitoutumisena yhteiseen tekemiseen ja ponnisteluna yhteisten ja yritykselle asetettujen päämäärien ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työtehtävässä on kyse turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitetusta tehtävästä, minkä vuoksi hyväksyvä perusmuotoista turvallisuusselvitystä koskeva todistus/lausunto on yksi tehtävä täyttämisen edellytyksistä.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 9.10.2022 Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Peter Koistinen, puh. 0500 668 633.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa