Tuotepäällikkö

Kuopio

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka toimittaa apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien kehittämisestä ja toimittamisesta. NewIcon Oy:n henkilöstömäärä on tällä hetkellä n. 50 henkilöä ja sillä on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä.

NewIconilla pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. NewIcon Oy:n missiona on tehdä aidosti hyvää edistämällä lääkehuollon automaatiota sairaaloissa ja apteekeissa ympäri maailmaa. Kansainvälisessä työympäristössä toimiva terveysteknologiayhtiö tähtää kasvuun. Pandemian vuoksi hetkellisesti hidastunut liiketoiminta on kiihtymässä ja käynnistämme rekrytoinnin uudistuneeseen organisaatioomme. 

Nyt etsimme joukkoomme

TUOTEPÄÄLLIKKKÖÄ

myynti- ja markkinointitiimiin Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Myynti- ja markkinointitiimimme vastaa yhtiön kehittämien ja valmistamien innovatiivisten ja kilpailukykyisten lääkehuollon automaation ja järjestelmien kannattavasta myynnistä ja markkinoinnista voimakkaasti kasvavassa globaalissa markkinassa yhteistyössä kattavan jälleenmyyjäverkoston kanssa asiakkaina sairaalat ja apteekit sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Tuotepäällikön keskeisenä tehtävänä on toimia myynnin, tuotannon ja tuotekehityksen välisenä linkkinä lääkelogistiikan varastoautomaatio tuoteryhmiin kuuluvien nykyisten ja tulevien tuotteiden elinkaaren hallinnan osalta suunnittelusta toimitukseen ja ylläpitoon asti. Tuotepäällikkö osallistuu vahvasti tuotestrategian laadintaan ja toteutukseen lähtötietoina asiakkaiden odotukset ja tarpeet ja toisaalta tuotteille asetettavat tekniset ja reguloidut vaatimukset.

Pystyt ottamaan tehtävän haltuun itsenäisellä otteella ja digitalisaation, robotiikan ja teknologian hyödyntäminen ja kehittäminen motivoivat sinua, mutta samalla tunnet tarvittaessa viihtyväsi myös asiakasrajapinnassa kuuntelemassa markkinoilta tulevia signaaleja asiakastyytyväisyyden edelleen parantamiseksi sekä yhtiön myyntitulosten ja kannattavuuden kasvun varmistamiseksi.

Tehtäviin kuuluvat mm. uusien tuoteinnovaatioiden ideointi ja niiden kehitystyöhön osallistuminen roadmap -tyyppisten suunnitelmien pohjalta, osallistuminen uusien tuotteiden markkinointisuunnitteluun ja lanseeraukseen tuoteominaisuuksien osalta, osallistuminen tarjouspyyntöjen laadintaan  myyntihenkilöstön teknisenä tukena, tuotteiden markkinakohtaisten tuoteportfolioiden hallinta ja tuotteiden hinnoittelustrategian laadintaan osallistuminen, jälleenmyyjäverkoston avustaminen teknisissä ja tuotereklamaatioihin liittyvissä asioissa sekä kilpailija-analyysien laatiminen NewIcon Oy:n asemoimiseksi markkinoilla sekä yhtiönä että tuotteidensa osalta.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Muutaman vuoden kokemusta vastaavista tuotepäällikön kaupallisteknisistä tehtävistä joko terveysteknologian tai sisälogistiikan alalta 
 • Tehtävään sopivaa koulutusta joko kaupalliselta tai tekniseltä alalta
 • Kehittämisorientoitunutta toimintaotetta, jolla yhdistetään digitalisaatio ja robotiikka ylivoimaisiksi asiakasratkaisuiksi
 • Ohjelmisto-osaaminen luetaan eduksi
 • Matkustusvalmiutta Suomen lisäksi ulkomailla
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
 • Kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan uutta ja kehittymään urallasi eteenpäin. Tarvittaessa voimme jossain määrin räätälöidä tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan, joten kerro meille rohkeasti osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 20.3.2022. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa