Tuotepäällikkö

Vantaa / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Casimir Tallqvist,p. 040 555 77 90.

Oy Brandt Ab on vapaa-ajan ajoneuvoja maahantuova yritys, joka kuuluu Otto Brandt -konserniin.

Yhtiömme on syntynyt vauhdin hurmasta, liikkumisen vapauden kokemuksesta. Se on huikea tunne, jonka haluaisimme jakaa mahdollisimman monelle. Niinpä toimimme liikkeen mahdollistajana tuomalla maahan kaikkea, mikä liikkuu, oli sen voimanlähteenä mikä tahansa.

Olemme teknisen kaupan alan tukkuliike, linkki valmistajan ja jälleenmyyjän välissä. Tuotamme selkeää, mitattavaa arvoa ketjun joka vaiheessa. Teemme asioista sujuvia ja yksinkertaisia. Valitsemme edustamamme tuotteet huolella, panostamme parhaisiin brändeihin ja ylivertaiseen laatuun.

Kehitämme ja kehitymme yhdessä kumppaniemme kanssa. Vastaamme muuttuvan maailman tarpeisiin seuraamalla aktiivisesti alaamme, markkinaa, trendejä ja siihen liittyvää lainsäädäntöä. Kuuntelemme kaikkia tarkasti ja toimimiimme yhteisen hyvän eteen, yhtenä perheenä.

Tämän lisäksi rakennamme voittavan logistiikan, jolla varmistamme laadun ja luotettavuuden. Luotamme johtamisen, myynnin ja tuotannon malleihin, jotka vievät meidät kohti tavoitteitamme ja antavat vauhtia unelmille. Lupaamme pitää liikkeen yllä.

Mitä tulet tekemään Brandtilla:

Tehtävänäsi on toimia Honda-moottoripyörien ja mönkijöiden vastuuhenkilönä Suomessa. Olet markkinan ja kilpailukentän ekspertti, tunnet kuluttajien tarpeet ja vastaat tilaus-toimitusketjun toiminnasta sekä varastonhallinnasta. Suunnittelet ja tuotat markkinointia (esim. tuotelanseeraukset, tapahtumat ja mainonta) yhdessä markkinointikoordinaattorimme sekä mainostoimistomme kanssa varmistaakseen Hondan jatkuvan markkinaykkösen paikan. Toimit tiimivetäjänä kahdelle myyjälle ja yhdelle assistentille.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aitoa kiinnostusta tuotteitamme kohtaan, olemme intohimobisneksessä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja omaat hyviä tietoteknisiä valmiuksia käyttää myynnin järjestelmiä. Koska olemme sesonkibisneksessä, olet hyvä työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla. Olet taidokas neuvottelija, tulet olemaan vastuussa neuvotteluista päämiehen ja meidän kauppiaiden kanssa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tuupakassa.

Toivomme sinulta:

• Kokemusta B2B myyntityöstä

• Soveltuvaa kaupallisen tai teknisen alan koulutusta

• Ymmärrystä jakeluverkoston hallinnasta ja kehityksestä

• Kykyä ymmärtää asiakkaittemme liiketoimintaprosesseja ja taloudellista toimintaympäristöä

• Kykyä itsenäiseen- sekä ryhmätyöskentelyyn

• AB-ajokorttia, pikku E-kortti katsotaan eduksi. Työsi edellyttää jonkin verran matkustamista.

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

• Rakastat moottoripyöriä ja muita laitteita yhtä paljon kuin me.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan alansa johtavassa, 118-vuotiaassa konsernissa. Pääset työskentelemään huippubrändin parissa ja kokemaan vauhdikkaan alan sekä seksikkäiden tuotteiden maailman. Tueksesi saat dynaamisen ja motivoituneen tiimin, joka jakaa kanssasi yrityksen arvot: Laadukkuus, Vastuullisuus, Luotettavuus sekä Yhteistyö.

Kiinnostuitko?

Kun koet tehtävän omaksesi, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen ripeästi alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 31.1.2023. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Casimir Tallqvist, p. 040 555 77 90.

Vuonna 1905 perustettu Otto Brandt -konserni on suomalainen perheyritys, joka toimii jo viidennessä sukupolvessa. Liiketoiminta koostuu kokonaisvaltaisesti laadukkaiden vapaa-ajan tuotteiden myynnistä ja palveluista, sekä venevalmistuksesta. Maahantuonnin edustamia maailmanluokan tuotemerkkejä ovat muun muassa Coopop, Honda, Faster, Ligier, Microcar, Niu, Segway Powersports, Silver, TG Boats, Terhi, Torqeedo ja Zero Motorcycles. Lisäksi konserniin kuuluu konekaupan Suomen johtava vähittäiskauppaketju, Bike & Boat World. Teknisen kaupan ohella konserni on Pohjois-Euroopan suurin venevalmistaja yli 7000 kpl vuosivolyymillä. Konsernin liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee jo yli 200 henkilöä.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_johtamisen_vaikutus_tyovoiman_saatavuuteen
Johtamisen vaikutus työvoiman saatavuuteen
Tänä päivänä osaajien houkuttelussa töihin yritysten ja organisaatioiden maine ja työnantajamielikuva ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa.
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Etsitkö uutta työtä? Headhunterin vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen.
InHuntBlogi_Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena-tai turvattomuuden_plain
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden Helsingin Sanomien Turvallisuus -liitteen (viikko 48/2022) Puheenvuorossa Jarno Limnéll...
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa