Työmaapäällikkö

Jyväskylä / Keski-Suomi

Senior Headhunter Jukka Marttila, puh. 040 161 6222
Senior Headhunter Raimo Kielinen, puh. 0400 660 746.

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä infrastruktuuria kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja ja tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan. Rakennamme huomisen infraa yli 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 575 miljoonaa euroa. www.destia.fi

Liity kunnossapidon ammattilaisten joukkoon ylläpitämään huomisen infraa!
Haemme työmaapäällikköä Kunnossapitopalveluihin Keski-Suomen alueelle rakentamisurakoihin.

Mitä tarjoamme?
Meillä pääset urapolkuun inhimillisessä palveluyhtiössä, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja hyvinvointiisi panostetaan.
Ystävällisen ja ihmisiä kunnioittavan työilmapiirin lisäksi tarjoamme sinulle joustavuutta eri elämäntilanteisiin sekä kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi myös kannustavan ja oikeudenmukaisen tulospalkkiokannustimen sekä laajat henkilöstöedut.


Etsimme joukkoomme rakentamisen työmaapäällikköä Keski-Suomen alueelle. Työmaapäällikkönä sinulla on vastuu projektien toteutuksista varmistaen, että projektien suunnittelu, eteneminen, aikataulutus, budjetti, hankintojen tekeminen, raportointi, laskutus ja laajuusvaatimukset täyttyvät. Pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön kanssa. Lisäksi vastaat laadunvarmistuksesta, poikkeamien raportoinnista ja korjaamisesta sekä lisä- ja muutostöiden tunnistamisesta ja osallistut niihin liittyvään myyntityöhön.


Yhdessä varmistamme, että tehtäväsi ovat yhteensopivia oman osaamisesi ja mielenkiintojesi kanssa ja pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, missä koko infran elinkaari löytyy saman katon alta.
Työmaapäällikön tehtävässä pääset mukaan haastaviin sekä monimuotoisiin Keski-Suomen seudun hankkeisiin kehittämään innovatiivisia toimintatapoja rakentamisessa sekä sen digitalisoinnissa.
Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä. Työ on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme?
Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen).
Odotamme sinun olevan koulutukseltasi rakennusmestari, insinööri tai DI. Lisäksi toivomme sinulla olevan vähintään 3 vuoden kokemus työmaapäällikön tehtävistä. Viher- ja kunnallisteknisen rakentamisen osaamisen luemme eduksi tehtävässä onnistumiselle.
Tehtävässä menestymiseksi sinun on tärkeää olla yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Henkilöstöedut:

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
 • työsuhdepyöräetu
 • henkilöstörahasto

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään perjantaina 24.3.2023. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä

Senior Headhunter Jukka Marttila, puh. 040 161 6222, ja Senior Headhunter Raimo Kielinen,

puh. 0400 660 746.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa