Työpäällikkö/projektipäällikkö, rautateiden päällysrakenteen kunnossapito- ja rakennustyömaat

Oulun seutu/Itä-Suomi / Kainuu / Pohjois-Karjala / Pohjois-Pohjanmaa

Senior Headhunter Jukka Marttila, p. +358 40 161 6222

Senior Headhunter Stig Hedberg, p. +358 44 330 3132

Prorata Oy on vuonna 2011 perustettu rautatie- ja maanrakennusurakointiin erikoistunut yritys. Työkohteinamme ovat Suomen rataverkko, raitiolinjat, tehdasraiteet ja satamaraiteet. Suurin asiakkaamme on Väylävirasto.

Yrityksellämme on RALA- sertifikaatti pääurakointiin rautatiellä sekä yhtenäinen turvallisuustodistus liikkuvan kaluston kuljettamiseen rataverkolla.


Haemme nyt joukkoomme Oulun/Itä-Suomen alueelle
rautateiden päällysrakenteen kunnossapito- ja rakennustyömaille

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat koko Suomen rataverkon alueella. Suurin asiakkaamme on Väylävirasto ja teemme myös alihankintatöitä muille radalla toimiville urakoitsijoille. Teemme työtä joukkueena monitaitoisten ammattilaisten kanssa. Henkilökuntamme on sitoutunutta ja vaihtuvuus vähäistä. Työhön sisältyy myös matkustamista.

Työpäällikkönä/projektipäällikkönä vastaat työmaiden valmisteluista, johtamisesta, aikataulutuksesta sekä resursoinnista. Osallistut tarjouslaskentaan ja hankintoihin. Huolehdit turvallisuudesta ja päätoteuttajan tehtävistä. Toimit toimihenkilöiden lähiesimiehenä.

Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet jämäkkä ja vastuuntuntoinen tekijä, jolla pysyy ajatus kirkkaana vaihtelevissakin olosuhteissa. Hyviä vuorovaikutustaitojasi pääset hyödyntämään yhteistyössä asiakkaiden, oman henkilöstön ja kumppanien kanssa. Olet rata-alan ammattilainen ja kokemuksesi on karttunut työmaan johtotehtävissä. Rautatiealan pätevyydet katsotaan eduksi, mutta myös koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.

Tarjoamme vastuullisen ja vakituisen kokopäivätyön henkilökuntaa ja alihankkijoita kunnioittavassa innovatiivisessa organisaatiossa, selkeät projektityömaat, joustavan organisaation sekä kilpailukykyisen palkan. Ylläpidämme henkilökuntamme pätevyyksiä hankkimalla heille täsmäkoulutusta jatkuvasti. Yrityksellämme on RALA-sertifikaatti Väylärakentamisen pääurakointi; rautatiet. Voit asua ja työskennellä kotoasi käsin asuinpaikkakuntasi mukaisesti Oulun ja Itä-Suomen alueella.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.7.2023 alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa