Työpäällikkö/projektipäällikkö, rautateiden päällysrakenteen kunnossapito- ja rakennustyömaat

Oulun seutu/Itä-Suomi / Kainuu / Pohjois-Karjala / Pohjois-Pohjanmaa

Senior Headhunter Jukka Marttila, p. +358 40 161 6222

Senior Headhunter Stig Hedberg, p. +358 44 330 3132

Prorata Oy on vuonna 2011 perustettu rautatie- ja maanrakennusurakointiin erikoistunut yritys. Työkohteinamme ovat Suomen rataverkko, raitiolinjat, tehdasraiteet ja satamaraiteet. Suurin asiakkaamme on Väylävirasto.

Yrityksellämme on RALA- sertifikaatti pääurakointiin rautatiellä sekä yhtenäinen turvallisuustodistus liikkuvan kaluston kuljettamiseen rataverkolla.


Haemme nyt joukkoomme Oulun/Itä-Suomen alueelle
rautateiden päällysrakenteen kunnossapito- ja rakennustyömaille

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat koko Suomen rataverkon alueella. Suurin asiakkaamme on Väylävirasto ja teemme myös alihankintatöitä muille radalla toimiville urakoitsijoille. Teemme työtä joukkueena monitaitoisten ammattilaisten kanssa. Henkilökuntamme on sitoutunutta ja vaihtuvuus vähäistä. Työhön sisältyy myös matkustamista.

Työpäällikkönä/projektipäällikkönä vastaat työmaiden valmisteluista, johtamisesta, aikataulutuksesta sekä resursoinnista. Osallistut tarjouslaskentaan ja hankintoihin. Huolehdit turvallisuudesta ja päätoteuttajan tehtävistä. Toimit toimihenkilöiden lähiesimiehenä.

Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet jämäkkä ja vastuuntuntoinen tekijä, jolla pysyy ajatus kirkkaana vaihtelevissakin olosuhteissa. Hyviä vuorovaikutustaitojasi pääset hyödyntämään yhteistyössä asiakkaiden, oman henkilöstön ja kumppanien kanssa. Olet rata-alan ammattilainen ja kokemuksesi on karttunut työmaan johtotehtävissä. Rautatiealan pätevyydet katsotaan eduksi, mutta myös koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.

Tarjoamme vastuullisen ja vakituisen kokopäivätyön henkilökuntaa ja alihankkijoita kunnioittavassa innovatiivisessa organisaatiossa, selkeät projektityömaat, joustavan organisaation sekä kilpailukykyisen palkan. Ylläpidämme henkilökuntamme pätevyyksiä hankkimalla heille täsmäkoulutusta jatkuvasti. Yrityksellämme on RALA-sertifikaatti Väylärakentamisen pääurakointi; rautatiet. Voit asua ja työskennellä kotoasi käsin asuinpaikkakuntasi mukaisesti Oulun ja Itä-Suomen alueella.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.7.2023 alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa